Social Icons

sâmbătă, 22 decembrie 2012

Machiajul pentru Sărbători: opt greşeli pe care trebuie să le eviţiDacă îţi doreşti să arăţi incredibil de sărbători sunt câteva greşeli pe care trebuie să le eviţi, oricât de uşor ţi se pare să cazi în „păcat”.
1.  Sclipici în exces – nu exagera cu fardurile cu sclipici şi nu-ţi transforma faţa într-un uriaş glob de crăciun.
2. Contur de buze evident – încă sunt domnişoare care folosesc pentru conturul buzelor creioane în alte culori decât rujul ales şi efectul este unul dezastruos.
3.  Petete de creion dermatograf sau de rimel – dacă nu eşti foarte îndemânatică evită să foloseşti creionul dermatograf, iar rimelul trebuie neaparat să fie unul rezistent la apă pentru a evita surprizele neplăcute.
4. Un fond de ten mult prea închis pentu tenul tău -  toate vrem să părem bronzate în noaptea aceea specială dintre ani, dar nu trebuie să cazi în păcatul de a arăta ca şi când ai avea o mască pe faţă.
5. Unghii mult prea lungi – da este frumos să ai o manichiură îngrijită, dar nu nişte unghii ca de vrăjitoare.
6.  Prea multă pudră – o să arăţi ca şi când ai stat cu faţa în făină.
7. Prea mult blush în obraji
– asta dacă nu vrei să arăţi mult mai îmbătrânită decât eşti şi să ai un aer foarte fals.
8. Culori metalice amestecate de-a valma – da, se poartă nuanţele metalice şi este foarte frumos să ai un machiaj special pentru aceste zile, dar trebuie să fii foarte atentă la proporţii pentru a nu cădea în ridicol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates