Social Icons

vineri, 14 decembrie 2012

Privire seducătoare în 3 pași



Urmează câțiva pași esențiali pentru un machiaj de efect. Machiajul ochilor este definitoriu pentru o înfățișare impecabilă. Nu trebuie să folosești prea multe produse cosmetice și creează impresia unui ten luminos și natural. Alege mereu fardurile potrivite și folosește-te de lumini și umbre pentru a crea contraste. Iată cele 3 trucuri de machiaj care stau la baza unei priviri seducătoare:
1. Aplică o bază. Baza este esențială pentru machiajul feței dar și al pleoapelor. Se realizează foarte ușor cu un primer. Acesta se aplică înaintea fondului de ten și avantajează în mod deosebit tenul gras ori mixt, deoarece estompează excesul de sebum. Fardul de pleoape aplicat va avea o culoare mai intensă și va rezista mai mult, neavând nevoie de retușuri.
2. Conturează pleoapele. Conturul ochilor este un pas esențial, util atât în machiajul de zi, cât și în cel de seară. Evidențiază forma ochilor și accentuează anumite trăsături ale feței. În timpul zilei folosește culori pale ori pastelate. Obține un plus de intensitate utilizând și o nuanță mai închisă de maro. Dacă ești adepta conturului cu creion negru, încearcă un truc menit să diminueze efectul puternic. Conturează doar pleoapa superioară cu o linie fină, apoi trasează câteva tușe de fard bej deasupra, astfel încât să estompezi nuanța intensă a negrului.
3. Folosește mascara. Este un produs care nu poate lipsi din rutina machiajului zilnic. Rimelul îmbracă genele oferindu-le un plus de volum și expresivitate. Se aplică prin mișcări zig-zag de la bază înspre vârf. Mascara definește un machiaj natural de zi și completează perfect machiajul special de seară. Ca să obții mereu efectul dorit alege culoarea potrivită pentru rimel. Nuanța lui trebuie să fie în armonie cu celelalte farduri dar și cu momentul zilei. La final, după ce ai aplicat produsul nu uita să îndepărtezi excesul cu o periuță specială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates