Social Icons

luni, 31 decembrie 2012

Urări de Anul Nou: 10 mesaje şi sms-uri pe care le poţi trimite celor dragi



          Cum noul an se apropie cu paşi repezi, iti propunem 10 mesaje şi sms-uri pe care le poţi trimite celor dragi la cumpănă dintre ani.
1. Fie ca anul nou să-ţi aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reuşite decât înfrângeri şi mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULŢI ANI!
2. La mulţi ani fericiţi, cu multă sănătate, lumină şi împliniri şi, mai ales, să vă ajute Dumnezeu în toate! Un an nou plin de bucurii!
3. Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă!
4. Îţi urez o sărbătoare plină de pace, o petrecere de neuitat şi împlinirea celor mai îndrăzneţe vise pentru anul care vine. La mulţi ani!
5. Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casă şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2013! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire!
6. Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!
7. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca Anul Nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.
8. Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un an nou fericit!
9. Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.
10. Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates