Social Icons

duminică, 3 martie 2013

5 prieteni pe care orice femeie trebuie să-i aibă



În era Facebook-ului, când suntem pline de prieteni virtuali, prietenii adevăraţi sunt mai greu de găsit. Totuşi, ca femeie, trebuie să te asiguri că ai pe lângă tine 5 tipuri de prieteni.
1. Un fotograf
Vrei să îţi faci nişte poze în care să arăţi absolut senzaţional? Sau să îţi faci o şedinţă foto ca în reviste? Un prieten fotograf se va oferi să îşi testeze aptitudinile pe tine. Iar când faceţi o serie de instantanee în care vă distraţi de minune, satisfacţia va fi foarte mare.
2. O fashionistă
Vrei să fii la curent cu tendinţele şi să îţi alegi hainele cu gust? O prietenă-stilist este ceea ce-ţi trebuie. O poţi lua de fiecare dată la cumpărături cu tine - îi va face cu siguranţă plăcere să te ajute.
3. O prietenă care ştie să gătească
În cercul tău de prieteni trebuie să fie cel puţin o fată care să fie bună în bucătărie. Astfel, când nu aveţi chef de ieşit, puteţi petrece la ea acasă, degustând bunătăţile pe care le-a preparat cu mare drag pentru voi.
4. Un prieten care să se priceapă la băuturi
Bineînţeles, dacă ai o prietenă care ştie să gătească, trebuie să ai în cercul de prieteni şi pe cineva care să ştie să pregătească nişte cockteiluri delicioase pentru petreceri.
5. Un prieten bun-la-toate
Evident, cel mai bine este să ai şi un prieten/prietenă pe care te poţi baza în orice situaţie. Ai rămas fără curent acasă, nu ştii unde să-ţi plăteşti o factură sau trebuie să înveţi să conduci maşina? Un prieten bun-la-toate este ceea ce ai nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates