Social Icons

joi, 7 martie 2013

Ce perie pentru păr se potriveşte stilului tău



Când te gândeşti la îngrijirea părului, îţi vin în minte fixativul, spuma, diversele tratamente special create pentru el, dar poate ar fi mai bine să te preocupe în primul rând „instrumentele de bază”. Despre banalele perii şi despre minunile pe care le poţi face folosindu-le află în cele ce urmează!
Potrivit Dailymail.co.uk, hair stylistul Giles Robinson recomandă ca orice femeie care se îngrijeşte să aibă mai întâi una sau două perii bune şi potrivite părului ei şi abia după aceea să se preocupe de achiziţionarea produselor de styling.
Pentru părul lung, cu fire groase - Peria lată
Dacă ai un păr bogat, îl vei usca mai uşor cu o perie lată şi plată care te va ajuta să elimini o mare parte din umezeală înainte de a-l coafa cu o perie rotundă.
Pentru părul creţ - Peria cu dinţii rari
Ca să-ţi aranjezi facil părul creţ după uscare, este de ajuns să ai o perie nu prea lată, cu mâner şi perii rari va lăsa părul moale şi buclele bine definite. Cu aceeaşi perie se poate aranja părul creţ şi la o zi după spălarea lui.
Pentru descurcarea părului - Periile moi, fără mâner
Părul care se încurcă foarte uşor are nevoie de o perie simplă, cu cap de mărime mare, pe care o poţi prinde în palmă pentru a avea o mobilitate mai bună şi pentru a descurca firele de păr cu şanse minime de a le rupe.
Pentru a scăpa de onduleurile părului drept - Peria mare şi rotundă
În cazul în care ai părul drept, ai nevoie de o perie rotundă. Ea va distribui mai bine uleiurile naturale de-a lungul firelor de păr, netezindu-le şi întinzându-le în timpul uscării.
Pentru a da volum părului - Peria rotundă şi mică
Un păr scurt, lipsit de volum şi fin se coafează mai uşor cu ajutorul unei perii rotunde, mici, din păr natural, dacă este posibil, şi cu mâner. Ea va permite crearea de volum începând chiar de la rădăcini.
Extrapont
Pentru o coafură care nu necesită volum, cum este bobul sau cele realizate pentru părul mediu ca lungime, este utilă o perie îngustă, cu perii din plastic.
Pentru pieptănarea de zi cu zi a părului - Peria pneumatică
Realizată din păr natural sau cu peri din poliamidă descurcă părul, oferă volum şi face un masaj blând scalpului, îmbunătăţind fluxul de sânge din zonă.
Sfat
 Pentru a defini buclele, aplică ceară pe perie înainte de a pieptăna părul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates