Social Icons

sâmbătă, 30 martie 2013

Cum îţi dai seama că ai nevoie de o nouă tunsoare. 4 semne de care trebuie să ţii cont




Recunoaşte, şi tu faci parte din acea categorie care îşi doreşte să îşi lase părul să crească tot mai mult, căutând tot felul de scuze pentru a fugi de coafor. Cu toate că înţelegem perfect dorinţa de a avea un look asemănător cu al vedetelor de la Hollywood, trebuie să îţi reamintim de importanţa întreţinerii părului.
Este perfect normal să îţi doreşti şuvinţe lungi şi, crede-ne, le poţi avea chiar şi atunci când mergi constant la coafor: un stilist potrivit va reuşi să îi dea părului tău o formă şi să îl menţină sănătos, fără să îţi tundă jumătate din lungime.
Aşadar, fă-ţi puţin curaj şi lasă-te pe mâna lui. Iată care sunt semnele care te ajută să îţi dai seama că ai nevoie de o tunsoare:
1. Coafura ta are forma de triunghi
Te uiţi în oglindă şi vezi că în partea superioară părul îţi este aproape lipit de cap şi lipsit de volum, pe care îl observi însă în partea inferioară, unde stă extrem de dezordonat. Dacă obsrevi că nu ai ai nici o formă, este cazul să mergi la salon şi să te tunzi.
2. Vârfurile sunt despicate
Roteşte-ţi câteva şuviţe de păr în jurul degetului şi vezi ce se întâmplă cu firele. Dacă rămân netede, atunci eşti în regulă şi mai poţi aştepta puţin înainte de a merge la stilist. Dacă, în schimb, observi că arată mai degrabă ca un pămătuf şi că mici fire ies înspre exterior, nu ezita să îţi faci programare.
3. Îţi lipseşte volumul
Un specialist britanic spune că în momentul în care părul nu mai are deloc volum şi simţi nevoia să foloseşti tot mai multe produse de specialitate pentru a-l aranja, e cazul să mergi la coafor.
4. Se încurcă mai uşor
Poate că nu ţi-ai dat seama până acum, dar în momentul în care este degradat, părul se încurcă mai uşor şi formează singur tot felul de noduri greu de descurcat cu pieptenele sau peria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates