Social Icons

joi, 14 martie 2013

Alimente care-ți mențin pielea tânără



                Vrei să ai o piele frumoasă şi tânără? Fă o cură cu antiinflamatori și antioxidanți, întrucât luptă împotriva inflamațiilor, atât la interior, cât și la exterior, previn ridurile și încetinesc îmbătrânirea pielii.
                Merele
                Nu le mânca fără coajă! Fix aceasta conţine quercitină, un antioxidant puternic care protejează împotriva cancerului de piele. Merele, de asemenea, sunt o sursă bună de fibre, ceea ce înseamnă că te vei simți plină şi la câteva ore după ce ai mâncat unul.

                Nucile
                Fructele ce au coaja lemnoasă, în special nucile, migdalele și alunele sunt bogate în grăsimi Omega-3. Și într-adevăr, pielea ta beneficiază de pe urma „umidităţii” acestora. Nucile sunt, de asemenea, bogate în arginină, un aminoacid care ajută în arderea grăsimilor.
                Somonul şi tonul
                Sunt cunoscuţi pentru abundenţa lor de acizi grași Omega-3, iar aceste grăsimi ajută organismul în interior, dar şi la exterior, prin menținerea radiantă a pielii.
                Ceaiul
                Ceaiurile, de toate felurile, sunt o sursă majoră de antioxidanţi, care luptă împotriva radicalilor liberi şi a semnelor de îmbătrânire. Ceaiul verde, de exemplu, conţine un compus ce readuce la viaţă celule moarte ale pielii.
                Resveratrolul
                Se găseşte în special în vinul roşu, mai ales în Cabernet Sauvignon, iar acest tip de antioxidant încetineşte îmbătrânirea. Bea-l cu moderaţie totuşi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates