Social Icons

miercuri, 6 martie 2013

Eşti roşcată? Iată cum te machiezi!Pentru roşcatele cu pielea deschisă la culoare, culorile folosite pentru machiaj trebuie să fie naturale și în nici un caz copleșitoare. Dacă ai părul roșcat, urmează aceste sfaturi simple de machiaj, pentru a-ţi pune în valoare frumuseţea naturală!
                Foloseşte un fond de ten gălbui
                Stai departe de fondurile de ten cu pigmenţi roșii sau roz. Aceste două culori îţi vor face tenul să arate „rumenit” și în conflict cu culoarea naturală a părului tău.
Trebuie să foloseşti un produs bazat pe galben (sau cel mult piersică), suficient de lejer, pentru a le permite pistruilor tăi (dacă îi ai) să se vadă. Caută un fond de ten  cu SPF 15 sau mai ridicat, pentru a proteja pielea de razele nocive ale Soarelui.
                                Păstrează un machiaj neutru pentru ochi
Asta nu înseamnă că machiajul tău trebuie să fie unul plictisitor şi fad.
Alege farduri de pleoape în nuanţe de bej, camel, miere, auriu și castană. Aplică o linie de dermatograf maro, pe timpul zilei, iar seara întinde-o un pic, pentru a căpăta un efect fumuriu.
Nu folosi mascara neagră, ci mergi întotdeauna pe varianta maro.  Blushul ar trebui să fie de culoarea piersicii şi sub nici o formă nu ar trebui să foloseşti unul bronzant, pentru că-ţi va înăspri trăsăturile.
Evită rujul roşu
Pentru un look finisat, trebuie să te dai şi cu un pic de ruj. Te sfătuiesc să optezi pentru unul nude sau bej.
Regula de bază este să eviţi rujurile roze sau roșii, dacă ai părul roșcat. Cu toate acestea, ar trebui să experimentezi și să afli ce funcționează cel mai bine pentru tine. Dacă vrei să ai mai multe opţiuni, poţi încerca nuanţe de cais, piersic și corai.
Toate sunt opţiuni fabuloase!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates