Social Icons

duminică, 10 martie 2013

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit. 4 detalii de care trebuie să ţii cont



Parfumul este ca o semnătură pe care ţi-o atribui, este o componentă esenţială a personalităţii tale, de aceea este foarte important să îl găseşti pe cel care să te reprezinte întru totul. Având în vedere că opţiunile care îţi stau la dispoziţie nu sunt deloc puţine, poate fi destul de dificil să îţi găseşti un parfum care să te mulţumească din toate punctele de vedere şi ajungi să fii cu adevărat confuză şi să nu mai ştii ceea ce vrei.
                Personalitatea ta
Vrei ca mirosul să fie în concordanţă cu felul tău de a fi şi cei din jurul tău să asocieze acel parfum cu tine de îndată ce l-au simţit. Cel mai bine este să fii sinceră cu tine şi să te analizezi. Dacă eşti genul de persoană timidă, atunci este bine să alegi un parfum cu un miros nu foarte puternic, care este atribuit mai degrabă unei persoane îndrăzneţe.
                Testează-l pe piele
                Multe parfumuri miros într-un fel în sticluţă şi cu totul diferit odată ce ajung pe piele pentru că interacţionează cu mirosul tău natural. De aceea trebuie să îl testezi mereu pe piele pentru a-ţi face o părere.
                Dormi cu el
                După ce ai încercat numeroase arome, este normal să fii uşor confuză. Aşa că alege dintre toate unul, dă-te cu el şi nu spăla zona în care l-ai pulverizat nici când mergi la culcare. În felul acesta îţi vei putea da seama cât de mult îţi place de fapt parfumul. Dacă mirosul lui te îmbie şi după ce te-ai trezit, atunci merită să îl cumperi.
                Nota parfumului
Un parfum este creat din note de vârf, note de mijloc şi note de bază şi numără până la 7 tipuri de arome. Este foarte important să le cunoşti cât mai bine pentru a o alege pe cea potrivită. Ai, ce-i drept, de unde alege, de la arome citrice, uşor picante, până la arome florale, orientale sau de mosc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates