Social Icons

duminică, 24 martie 2013

Se poartă țintele și capsele



    O tendinţă vestimentară care i-a prins pe mulţi, moda capselor şi a ţintelor poate fi transformată şi adaptată oricărui stil: celui romantic, rebel şi chiar celui de zi cu zi. Ţintele sunt versatileşi poţi spune că-i ţin pe cei nedoriţi la distanţă. Te-ncumeţi să le probezi?
     Merg de minune la negru
Negrul se potriveşte în mai multe combinaţii. Alăturat unei astfel de tendinţe, în mod sigur îţi va crea o imagine greu de combătut! Genţile îţi vor fi de mare ajutor, pentru că le poţi purta cu orice, indiferent de sezon, deci ţi le recomand. Jacheta cu ţinte este „fără vârstă“ şi o investiţie pe termen lung, care poate fi purtată atât cu rochii cu flori, cât şi cu o pereche de jeanşi prespălaţi! Şi dacă te încumeţi, mizează pe un sutien în stilul Madonnei, cu incrustaţii pe cupe.
     Combinaţii de efect
Ţintele şi capsele pe ţinute colorate au un farmec aparte. Iarna ori în plin sezon estival, o piesă colorată cu aplicaţii, integrată ţinutei tale, va da impresia că eşti o persoană deschisă, încrezătoare şi plină de viaţă. Ce se poartă foarte mult sunt cămăşile din denim prespălat, cu vârfurile gulerului pline de ţinte. Genţile hippie, din piele maro şi cu astfel de detalii metalice, nu vor ieşi niciodată din tendinţe, astfel că le poţi achiziţiona liniştită! Şi, ca să închei o săptămână grea cu stil, poţi încerca o fustă, ceva mai scurtă, ce-i drept, purtată eventual cu o cămaşă albă sau cu un pulover de culoarea untului, accesorizată cu bijuterii cu ţinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates