Social Icons

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Greşeli frecvente care se fac în alegerea fondului de ten

Alegerea corectă a fondului de ten poate să îţi schimbe fundamental aspectul. Iată care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le fac femeile atunci când îşi aleg un fond de ten şi pe care ar trebui să le eviţi:
1. Înainte de aplicarea fondului de ten trebuie să îţi pregăteşti pielea corespunzător. O greşeală frecventă pe care o fac femeile este să nu se dea cu o cremă hidratantă înainte de a aplica fondul de ten.
2. Alegerea culorii potrivite. Când vine vorba de fondul de ten, discreţia şi transparenţa sunt esenţiale. Una dintre cele mai frecvente greşeli este tocmai alegerea unei culori nepotrivite. Dacă alegem o culoare prea închisă sau prea deschisă, fondul de ten este cel mai mare inamic al unei femei. Atunci când alegi fondul de ten, nu îl testa pe mână, ci pe linia maxilarului. Dacă nu este nici o diferenţă între nuanţa fondului de ten şi nuanţa pielii atunci ai găsit fondul de ten perfect.
3. Textura potrivită. Secretul constă că fondul de ten trebuie să aibă o textură opusă tipului tău de ten. Astfel, un ten uscat are nevoie de un fond de ten lichid, hidratant în timp ce un ten gras are nevoie de un fond de ten compact.
4. Fondul de ten trebuie bine întins. O altă greşeală pe care o fac femeile când vine vorba de fondul de ten este aplicare sa ca o mască. Liniile inestetice care rămân în zona maxilarului sunt o problemă. Întinde bine fondul de ten, inclusiv pe gât, ca să nu pară că porţi o mască.
5. Aplicarea unei cantităţi prea mari de fon de ten. Este una dintre cele mai mari greşeli. Fondul de ten trebuie să fie aplicat în strat subţire şi bine întins aşa că este mai bine să aplici mai puţin decât prea mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates