Social Icons

miercuri, 11 ianuarie 2012

Haine care te ajută să pari mai slabă până îţi reintri în formă:


Iată care sunt obiectele vestimentare din garberoba ta care te ajuta să camuflezi kilogramele în plus, până îţi reintri în formă:
1. Cardiganul cu guler larg. Acest obiect vestimentar face minuni pentru imaginea ta. De ce? Simplu! Gulerul larg şi părţile laterale ample ascund “colăceii”. Este  de fapt o iluzie optică, dar te ajută să pari mult mai slabă decât eşti. Optează pentru culori închise când vrei să îţi cumperi un astfel de cardigan.
2. O rochie  cu volan în talie. Alege o rochie care să vină mulată pe bust, dar care să aibă un volan orizontal sau vertical în talie. În felul acesta vei camufla burtica şi atenţia va cădea pe decolteu. În plus talia ta va părea mult mai subţire decât este de fapt.
3. Cizmele largi. Arată uimitor asortaţi cu jeanşi skinny sau colanţi, deoarece îţi fac picioarele mai subţiri decât sunt.
4. Un lanţ lung cu pandantiv. Pus la orice bluză sau rochie, va oferi iluzia optică a unei alungiri. Astfel, inclusiv silueta ta va părea mai subţire şi mai delicată.
5. Pulovere pe gât. O helancă ar putea fi cel mai bun aliat al tău până când scapi de kilogramele în plus. Helanca neagră te face să pari mai înaltă şi mai subţire aşa că asorteaz-o cu fuste şi cu pantaloni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates