Social Icons

duminică, 8 ianuarie 2012

Idei simple, pentru o garderoba de iarna de invidiat

Sherrie Mathieson, o cunoscuta creatoare de costume de film din Statele Unite, este autoarea cartii "Forever Cool: How to Achieve Ageless, Youthful, and Modern Personal Style" in care ne da cateva sfaturi pentru a avea tinute foarte chic toata iarna.
Idei simple, pentru o garderoba de iarna de invidiat - GALERIE FOTO
1. Adauga o esarfa portocalie. Iarna oamenii tind sa se imbrace in culori inchise, asa ca adaugand la tinuta ta o esarfa portocalie, vei atrage atentia asupra ta. In plus o astfeld e culoare intensa iti va oferi un plus de stralucire.

2. Cizmele de cauciuc sunt in voga. Sherrie Mathieson recomanda o pereche de cizme de cauciuc verde - oliv, pe care sa le porti in zilele ploioase sau cu zapada. Astfel de cizme merg asortate cu jeansi dar si cu rochii impletite.

3. Obtine un look retro si sofisticat, asortand o preche de cizme negre cu toc mic si gros cu o geanta neagra geometrica, in stil « medic »
. In opinia specialistei, acest look nu se demodeaza niciodata si in plus iti evidentiaza feminitatea.

4. Investeste intr- o umbrela vesela, cu imprimeu leopard, cu buline, cu flori
, sau care are o culoare puternica. Cand ninge sau cand ploua o sa iasa in evidenta printre celelalte umbrele negre si te va inveseli putin.

5. Cauta la promotiile si reducerile de sezon o haina de iarna, in culori neutre.
Alege un palton subtire, care sa iti vina pana la genunchi, preferabil dintr-o stofa de lana. O astfeld e haina poate fi purtata in nenumarate ocazii, este eleganta si utila si nu se demodeaza niciodata.

Un comentariu:

Alexa spunea...

Mă gândesc să-i iau cizmele de cauciuc ale tatei :))

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates