Social Icons

marți, 10 ianuarie 2012

Zece trucuri care sa te ajute sa alegi blugii potriviti

Jeansii sunt un must have in garderoba unei fete, pentru ca pot fi purtati in multe combinatii si pentru ca nu se demodeaza niciodata. Skinny, largi, evazati, taiati, uzati… indiferent de modelul pe care il preferi, blugii te scapa de dileme intotdeauna.
Zece trucuri care sa te ajute sa alegi blugii potriviti
1. In primul rand, este esential sa incepi vanatoarea de pantaloni intr-un magazin in care te simti bine. Personalul poate fi intimidant uneori, de aceea iti recomandam sa intri doar in locurile care iti plac. Shoppingul trebuie sa fie relaxant si nu trebuie sa devii nerabdatoare daca nu vei gasi ceea ce cauti de prima data.
2. Fii deschisa spre stiluri noi. Chiar daca arati superb intr-o pereche de blugi stramti, nu refuza sa incerci si alte modele. Trendurile se schimba rapid, iar noutatea nu a facut rau nimanui.
3. Nu te grabi! Blugii perfecti si Fat-Frumos se gasesc greu si necesita timp si rabdare. Asa ca, inarmeaza-te cu perseverenta si probeaza tot ce iti face cu ochiul.
4. Daca reusesti sa gasesti o pereche de blugi pe placul tau, imbraca-i si vezi cum te simti in ei. Mergi prin magazine si cere o a doua parere unei persoane din jur. Dar, daca ai retineri si eziti sa-i cumperi, atunci continua sa cauti. Este pacat sa dai banii pe haine pe care nu le vei purta cu placere.
5. Jeansii pot fi asortati cu diverse modele de incaltaminte. Analizeaza optiunile tale: ii vei purta cu pantofi cu toc inalt, cu sandale cu talpa joasa, sau poate platformele se incadreaza in preferintele tale. Nu neglija celelalte aspecte ale unei tinute reusite.
6. Buzunarele unei perechi de blugi pot ruina totul. Daca sunt plasate prea sus, dau impresia unui posterior lasat, daca sunt prea jos, arata a kitsch.
7. Nu cumpara blugi prea lungi sau prea scurti. Lungimea perfecta este cu 1-2 centimetri mai scurti decat tocul pantofilor.
8. Denimul de culoare inchisa face corpul sa para mai slab, in timp ce denimul deschis la culoare poate da senzatia ca ai cateva kilograme in plus.
9. Daca preferi blugii prespalati, asigura-te ca “petele” nu te dezavantajeaza.
10. Pretul este cel care da sentinta in ultima instanta. Insa, avand in vedere ca pierzi mult timp cautand blugii potriviti, este in regula sa platesti un pret mai mare pe un articol vestimentar de calitate, care bifeaza toate criteriile tale de cumparare. In plus, blugii pot fi purtati oricand, oriunde si in orice combinatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates