Social Icons

duminică, 14 octombrie 2012

4 sfaturi utile ca să scapi de acnee



Imperfecţiunile pielii precum coşurile sau petele roşii îţi pot distruge chiar şi cea mai specială zi din viaţa ta, fără a ţine cont că eşti adolescent sau adult. De aceea, te sfătuim să deprinzi câteva obiceiuri de igienă, pe care să le respecţi cu stricteţe şi care să te scape de problema acneei.
1. Hidratează-ţi pielea! Multe produse împotriva acneei conţin ingrediente care îţi usucă pielea. De aceea, este indicat să foloseşti o cremă  naturală, care să îţi hidrateze pielea şi să îi confere supleţe şi elasticitate! 
2.Menţine-ţi faţa curată! Ideal ar fi să te speli pe faţă de două ori pe zi, seara şi dimineaţa, cu apă călduţă şi cu un demachiant natural, fabricat special pentru tenul cu probleme acneice. Astfel, vei elimina impurităţile, celulele moarte şi excesul de sebum de la suprafaţa pielii.
3.Odihneşte-te suficient! Obişnuieşte-te să dormi 9 ore pe zi şi vei observa îmbunătăţiri şi în alte aspecte ale vieţii tale. De asemenea, stresul este un duţman nevăzut al pielii şi al coşurilor. Învata tehnici de relaxare, practică-le când te simţi obosită şi foloseşte o dată pe săptămână o mască naturală creată special pentru tenul acneic, care să îţi hidrateze şi să îţi relaxeze tenul.
4.Evită să îţi pui mâinile pe faţă! Atingând pielea, poţi să răspândeşti bacterii care să îţi inflameze porii şi care să îţi irite şi mai mult tenul. În cazul în care te deranjează ceva pe faţă şi simţi nevoia să te scarpini, ţine mereu aproape un dezinfectant de mâini care să nu conţină alcool sau parabeni! 

Un comentariu:

Vio spunea...

Si, poate cel mai important: mergeti la doctor! Tratamentul "dupa ureche" inspirat din povestile cunoscutilor sau din articole mai mult sau mai putin avizate de pe internet poate produce efecte negative grave si permanente.

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates