Social Icons

marți, 2 octombrie 2012

Nuanţe de farduri care atrag atenţia



Amplifică-ţi acea “lucire” din privire cu farduri în culori strălucitoare. 
Îţi propunem câteva trucuri simple de aplicare a nuanţelor intense de purple, albastru şi argintiu care ne-au tăiat răsuflarea pe podiumurile prezentărilor de modă.
Argintiu delicat
Îţi place filmul Tron? Creează-ţi un look absolut futurist cu un fard metalic aplicat sub forma unei linii grafice. Pentru ca efectul să fie deplin, evită mascara şi nu mai aplica nimic pe pleoape.
Doar ondulează-ţi genele - pentru a le defini – şi foloseşte o nuanţă curată de argintiu rece deasupra pliului pleoapei. Începe-o din colţul intern al ochiului, arcuieşte-o şi îndreapt-o spre colţul exterior la jumătate de centimetru de linia genelor.
Pentru a evita dispersarea fardului, foloseşte la început un primer pentru pleoape.
Note marine
Pentru un look de impact, alege nuanţele intense azurii ale oceanului. Make-up artistul american Fiona Stiles recomandă să foloseşti două nuanţe în tonuri de albastru pe pleoapa superioară.
Suprapune albastrul mai deschis peste tonul mai închis şi amestecă-le uşor la pliul pleoapei. Culoarea intensă aplicată de-a lungul ambelor pleoape oferă dramatism machiajului. Apoi, aplică un dermatograf într-o nuanţă puternică de albastru intens la baza genelor.
Nuanţe de lavandă
Pentru un machiaj smoky eyes mai feminin, uită de eyeliner-ul negru şi nuanţele închise şi încearcă tonuri delicate de lavandă şi liliac. Aplică un fard într-o nuanţă dulce de plum pe toată pleoapa, apoi, în pliul pleoapei, o nuanţă uşor mai închisă exact pe pliul acesteia, cu o linie într-un arc exagerat, cu vârfurile mai pronunţate, pentru un efect vizual sexy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates