Social Icons

marți, 30 octombrie 2012

Vedetele preferă genele XXL. Alege şi tu un look similar în funcţie de forma feţei!




Genele lungi şi accentuate de mai multe straturi de rimel sunt foarte populare printre vedete şi o tendinţă foarte importantă a acestui sezon. Privirea accentuată de genele alungite şi de un machiaj intens le oferă vedetelor noastre preferate un aer misterios şi seducător. Deşi neglijate de multe ori, genele sunt un element foarte important pentru fizionomie. Inspiră-te de la vedetele tale preferate şi alege şi tu un look similar.
Iată ce trebuie să ai în vedere pentru a obţine şi tu o privire languroasă:
1. Curăţarea este foarte importantă
Nu uita să te demachiezi în fiecare seară şi dimineaţă. Când mergi la culcare genele tale trebuie să fie curate, fără resturi de machiaj.
2. Îngrijirea
Dacă îţi doreşti gene frumoase şi lungi, nu uita din când în când să le dai cu ulei de ricin, care le va face să crească mai lungi şi mai puternice.
3. Machiajul
Pentru un machiaj deosebit al genelor, poţi folosi un ondulator de gene. După ce ţi-ai curbat genele, asigură-te că aplici corect rimelul: de la baza genelor până la vârfuri. Dacă vrei să îţi dai şi un al doilea strat, aşteaptă ca primul să se usuce. Pentru un efect dramatic, poţi merge la un salon pentru extensii de gene sau poi încerca gene false.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates