Social Icons

luni, 29 octombrie 2012

Cum să-ţi faci singură un demachiant pentru ochi 100% natural şi eficient



Dacă, la fel ca noi, ai ochi sensibili şi ai nevoie de un demachiant special pentru această zonă sau pur şi simplu ţi-e frica de ridurile care riscă să-ţi apară sub ochi din cauza mişcărilor energice prin care te demachiezi cu un produs obişnuit, noi am găsit soluţia!
Varianta lichidă
Miraculosul produs pe care îl poţi folosi pe post de demachiant pentru ochii sensibili este uleiul din nucă de cocos, pe care îl găseşti în orice plafar. Tot ce trebuie să faci este să umpli un mic recipient de plastic etanş cu acest ulei (întreabă la orice farmacie de recipient) şi să îl foloseşti apoi pentru a îndepărta rezidurile de produse cosmetice sau praf din zona ochilor. Recomandarea noastră este să înlocuieşti aplicarea produsului cu o dischetă demachiantă, procedeul este mult prea uleios, cu aplicarea cu un beţişor de ureche, pe care îl vei cufunda în prealabil în ulei. Pe lângă faptul că nu mai foloseşti un demachiant din comerţ, care nu ştii ce conţine, vei beneficia de calităţile antioxidante şi efectele anti-aging deţinute de acest ulei natural. În plus, vei face şi o considerabilă economie financiară.
Varianta solidă
Dacă preferi un demachiant cu o formulă solidă, tot uleiul din nucă de cocos este soluţia! Dacă îl baţi cu un mixer, timp de 6-7 minute, cum baţi, de exemplu, albuşul de ouă, uleiul va dobândi o consistenţă uşoară, ca o cremă de tort foarte fină. Păstrează-l într-un recipient etanş, la temperatura camerei. Trebuie să ştii, însă că, având în vedere că temperatura de topire a uleiului de cocos este de 24 de grade Celsius, acesta va deveni lichid la contactul cu pielea ta. Poate fi ciudat, la început, dar vei începe să-i apreciezi calităţile în timp şi chiar să-l foloseşti pe post de cremă de corp (crede-ne, pielea devine fină ca mătasea!).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates