Social Icons

luni, 23 septembrie 2013

Află ce ne propun cei de la Burberry pentru toamna aceasta


           Inimioare, zebră, leopard, girafă, mix de imprimeuri, accesorii aurii, cauciuc transparent şi piele peliculizată! Acestea sunt propunerile pentru toamnă ale celebrei case de modă britanice, Burberry.
           Christopher Bailey, chief creative officer Burberry a mixat latura sexy cu cea clasică a brand-ului şi a căutat ţesături şi materiale care să reflecte acest lucru. Inspirat de Christine Keeler, un manechin celebru al anilor ’60, Bailey a readus în centrul atenţiei print-ul retro cu inimioare. Rochii, cămăşi, pulovere şi chiar trenciuri, toate au fost “săgetate de Cupidon”. Dacă nu se potrivesc stilului tău, optează pentru o geantă sau un plic cu inimi, intitulate sugestiv Little Crush, considerat de criticii de modă un must-have în materii de accesorii pentru această toamnă!
           O altă inovaţie a lui Bailey este mix-ul de imprimeuri animal, stilizat sau supradimensionat. Acum, este permis să asociezi dungile zebrei cu petele girafei. Leopardul rămâne în continuare în tendinţe şi arată grozav în combinaţie cu bejul camel.
           Trench-urile trebuie să fie nelipsite din garderoba ta! În afara celor clasice, din gabardină (material inventat şi patentat de Burberry) cu detalii cadrilate la mâneci şi guler, în acest moment se poartă şi trench-urile din cauciuc transparent sau din piele peliculizată. Un pulover din caşmir arată sofisticat, dacă îl porţi cu o fustă conică cu o croială retro. Cele mai hot piese propuse de Burberry sunt cele din piele de piton sau cele care au detalii din ţinte şi “solzi” din piele.
           În privinţa paletei cromatice, în acest sezon sunt în vogă nuanţele de grena, bej, auriu, roşu, albul şi negrul.
           Investeşte în accesorii! Ochelarii cu rame animal print, curelele masive aurii, clutch-urile cu ţinte şi capse metalice sunt hot! Burberry mai propune pentru această toamnă pantofii cu platforma The Kitten, cu animal print şi plăcuţă aurie gravată cu logo-ul brand-ului.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Nu stiu ce sa spun despre animal print, nu prea imi place.
Cat despre plicul cu inimioare...why not?

R. spunea...

Si eu asteptam sa se termine odata toata nebunia cu animal print. Don't get me wrong, imi place si mie atunci cand este purtat cu masura (sa zicem... o singura piesa vestimentara sa imite blana leopardului), dar de cand vezi peeeste tot colanti animal print purtati cu tricouri si pantofi in aceeasi tema sau cu alte imprimeuri stridente (sau neon, ce ar merge mai bine decat animal print cu neon?!). Okay, trec peste.
Personal, astept sa vad si imprimeu de girafa din motive... hm, sa le spun personale.
Multumim pentru articol, chiar nu mai citisem de ceva vreme ceva legat de fashion si sunt satisfacuta peste poate de culorile care sunt in tendinte (pentru ca le super iubesc)
Kisses, Ramo.

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates