Social Icons

sâmbătă, 21 septembrie 2013

Paparazzi şi vedete (47)

Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.
Vedete la Săptămâna Modei de la Milano
După New York şi Londra, iată că ochii fashionistelor din lumea întreagă s-au aţintit asupra catwalkurilor din capitala modei italiene. Culori vesele, multe espresso şi prosseco, ochelari de soare chiar şi în cele mai întunecate zile, apariţii superbe la fiecare colţ de stradă. Iar designerii italieni s-au intercut în a prezenta cele mai frumoase colecţii pentru sezonul de primăvară/vară 2014.
Kate Moss a făcut senzaţie atunci când a apărut la Milano, pentru a asista la inaugurarea boutique-ului Stuart Weitzman. Un look tipic pentru Kate: un smoking, o cămaşă din mătase şi un aer rock’n roll.
Blake Lively a atras toate privirile în această rochie absolut fabuloasă, din piele portocalie, semnată Gucci. Şi tot Blake Lively, tot în Gucci, într-o salopetă interesantă, cu o atitudine absolut relaxată. Bravo, Blake!
Paloma Faith a stat în primul rând al prezentărilor MaxMara, afişând un palton roz îmbrăcat doar pe umeri.
Am respirat adânc la vederea lui Cate Blanchett: super outfitul (şi perfect adoptat temei „Beauty in Wonderland“): o rochie Prabal Gurung şi o pereche de pantofi Roger Vivier.
David Beckham şi-a tatuat numele soţiei pe mână
„Asortaţi“ în costume negre, celebrul cuplu posh David şi Victoria Beckham şi-au făcut apariţia la un Global Fund Celebration în Londra. Cu o supriză: David a apărut la acest eveniment având tatuat pe mână numele soţiei sale. Fotbalistul îşi mai adaugă astfel un tatuaj colecţiei sale (destul de mari) de inscripţii pe piele, care include deja numele copiilor, un text în chineză şi un înger pe spate. Ce spuneţi, să aşteptăm şi replica Victoriei?
Primele poze cu băieţelul lui Fergie
Acum câteva zile solista de la The Black Eyed Peas a născut un băieţel, într-un spital din Los Angeles, soţul ei, actorul Josh Duhamel declarându-se extrem de fericit. Axl Jack Duhamel a cântărit la naştere 3,5 kilograme, iar tatăl său a postat pe Facebook o poză din prima zi de viaţă a micuţului, cu comentariul: “Axl Jack Duhamel Ziua 1, Viaţa e frumoasă!” Fergie, în vârstă de 38 de ani, şi Josh Duhamel, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2009, după o relaţie de cinci ani. Axl Jack este primul copil atât pentru fergie, cât şi pentru Duhamel. A doua poză a fost postată de Fergie şi îl arată pe bebeluş la primul test auditiv din viaţa lui: "Axl Jack Duhamel, Ziua 2. Testul auditiv complet. Toate sistemele merg."
Christina Aguilera: “Am 32 de ani şi mă simt mai sexy ca oricând”
După ce a slăbit în mod spectaculos, după ce o perioadă bună de timp era încadrată la categoria celor extrem de voluptoase, Christina Aguilera apare iarăşi în public cu un corp de invidiat şi o atitudine pozitivă. După o perioadă dificilă, în care s-a luptat cu kilogramele într-un ritm haotic, cântăreaţa este foarte fericită şi se simte mai împlinită ca niciodată: Sunt artistă, mă exprim într-un mod sexual, indiferent de schimbările ce se produc de-a lungul anilor, este ceva ce a venit întotdeauna natural pentru mine. Iar în acest moment al vieţii mele, am 32 de ani şi mă simt mai sexy ca oricând. “În rest, singurul loc unde nu trebuie să deţin controlul este în dormitor”, a explicat Aguilera. „Sunt un micromanager mare, organizez totul, totul are nevoie de un loc, de un scop. Cred ca fiecare femeie trebuie să fie relaxată doar în dormitor.”, a continuat artista.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cel mai mult imi place cum s-a imbracat Kate Moss la fashion week.
Cat despre baietelul lui Fergie ii asa de mic si de dragut:X

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates