Social Icons

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Paparazzi şi vedete (45)

Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.

Gwen Stefani şi Kate Winslet vor fi mămici din nou
Gwen Stefani şi Kate Winslet au anunţat că sunt iar însărcinate, amândouă aşteptând cel de-al treilea copil. În ultimele două luni, Kate Middleton, Kim Kardashian şi Fergie s-au înscris în clubul mămicilor fericite, dând naştere unor bebeluşi absolut minunaţi. De curând, Gwen Stefani şi Kate Winslet au anunţat că sunt iar însărcinate, amândouă aşteptând cel de-al treilea copil. Fără îndoială, acesta este sezonul bebeluşilor. Gwen Stefani şi soţul ei, Gavin Rossdale, s-au căsătorit în 2002 şi au deja doi băieţi superbi şi foarte chic: Kingston (7 ani) şi Zuma (5 ani). Anul trecut, cântăreaţa a declarat într-un interviu că îşi doreşte foarte mult încă un copil şi se pare că dorinţa i s-a îndeplinit. Dar veştile nu se opresc aici. Kate Winslet a anunţat că este însărcinată cu actualul ei soţ, Ned Rocknroll, şi că va deveni mamă pentru a treia oară până la sfârşitul anului. Actriţa mai are doi copii, un băiat şi o fată, din căsniciile sale anterioare. Kate şi Ned s-au căsătorit în urmă cu câteva luni în cadrul unei ceremonii secrete.
Gina Gershon o interpretează pe Donatella Versace într-un film biografic
După cele două filme biografice despre Yves Saint Laurent aflate anul acesta în pregătire iată că a venit momentul ca un alt nume important din lumea modei să fie adus în atenţie: Donatella Versace va fi întruchipată de Gina Gershon într-o peliculă pentru micile ecrane: House of Versace. Programat să fie lansat pe 5 octombrie, pelicula este bazată pe cartea House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder, and Survival scrisă de Deborah Bal şi se concentrează asupra perioadei întunecate din viaţa designerului de modă, atunci când, după asasinarea fratelui ei, regretatul designer Gianni Versace, în 1997 Donatella a preluat conducerea grupului Versace. Toată atenţia s-a îndreptat desigur asupra actriţei aleasă să o întruchipeze pe Donatella: Gina Gershon, cunoscută pentru rolurile din How to Make It in America, P.S. I Love You sau Curb Your Enthusiasm a trecut printr-o transformare absolut uimitoare ca să semene cu Donatella Versace. Ce părere ai de transformarea actriţei?

Scarlett Johansson s-a logodit cu jurnalistul francez Romain Dauriac
E adevărat că superba rochie neagră Versace pe care a purtat-o Scarlett Johansson pe covorul roşu al Festivalului de la Veneţia a atras toate privirile dar un alt detaliu a făcut deliciul tuturor celor prezenţi în oraşul italian. Apariţia actriţei alături de iubitul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac a fost urmărită de toată lumea iar privirile tuturor s-au îndreptat către... inelul de logodnă pe care Scarlett l-a purtat la premiera filmului Under The Skin. Se pare că Scarlett şi iubitul ei, Romain Dauriac, s-au logodit de curând şi pregătesc viitoarea nuntă. Vestea vine după ce în februarie au existat zvonuri că jurnalistul francez ar fi pus marea întrebare însă la acel moment agentul actriţei a negat zvonurile. Scarlett Johansson a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds între 2008 şi 2010. Ce părere aveţi despre inelul de logodnă? Mie mi se pare un pic prea mare.
Olivia Wilde înlocuieşte clasica rochie neagră cu un costum supersexy
Actriţa, ale cărei apariţii încărcate de senzualitate le tot admirăm de la o vreme încoace, a uimit asistenţa cu o nouă ţinută mai mult decât sexy! Un costum negru Gucci închis la un nasture şi purtat cu o doză mare de încredere în sine, asortat unei perechi de stiletto negri şi unui ruj roşu absolut seducător: iată reţeta unei apariţii super incitante. Voi ce părere aveţi despre această apariţie? Vi se pare mai hot decât clasica rochie neagră (am paria că iubitul Oliviei, actorul Jason Sudeikis a fost mai mult decât încântat de această alegere!)?
Dakota Johnson şi Charlie Hunnam, în rolurile principale din „Fifty Shades“
Scriitoarea trilogiei „Fifty Shades“, E. L. James, a confirmat pe Twitter că Dakota Johnson şi Charlie Hunnam îi vor interpreta pe Anastasia Steele şi Christian Grey în mult aşteptata ecranizare a seriei. În vârstă de 23 de ani, Dakota Johnson este fiica lui Don Johnson şi a lui Melanie Griffith şi este cunoscută pentru rolurile din „The Five-Year Engagement“, „The Social Network“ sau „Beastly“. La rândul său, actorul britanic Charlie Hunnam s-a remarcat în serialul „Sons of Anarchy“ şi în filme precum „Pacific Rim“ sau „Deadfall“. Primul film din seria „Fifty Shades“ va fi regizat de Sam Taylor-Johnson şi va fi lansat în vara anului viitor. Timp de câteva luni, presa a speculat că în cursa pentru rolul Anastasiei Steele s-au aflat Mila Kunis, Alexis Bledel şi modelul Cara Delevingne. Şi despre actorul care îl va interpreta pe seducătorul Christian Grey s-au zvonit multe, iar ziariştii chiar l-au declarat câştigător pe Alex Pettyfer. Cu toate acestea, producătorii l-au ales pe Charlie Hunnam pentru rolul domnului Grey, în detrimentul starului din „I Am Number Four“ şi „Magic Mike“. Cu toate acestea, potrivit scriitorului Bret Easton Ellis, unul dintre prietenii apropiaţi ai lui E. L. James, prima opţiune pentru rolul lui Christian Grey a fost Robert Pattinson. Se pare că Ellis şi James au participat la una dintre petrecerile date de actor (da, Robert Pattinson poate fi şi petrecăreţ!), iar autoarea Fifty Shades a mărturisit că starul din „Twilight“ s-ar potrivi de minune în rolul domnului Grey. Şi nici nu e de mirare că E. L. James s-a gândit la asta! Robert Pattinson are milioane de fani în întreaga lume şi este considerat unul dintre cei mai sexy şi talentaţi actori ai momentului.
Festivalul de Film de la Veneţia 2013: ce vedete au apărut pe covorul roşu
Cea de-a 70 ediţie a Festivalulului de Film de la Veneţia este în toi şi toată lumea este curioasă să vadă ce vedete îşi vor face apariţia în fermecătorul oraş italian. După ce George Clooney şi Sandra Bullock au păşit pe covorul roşu chiar în prima zi a festivalului în cadrul ceremoniei de deschidere, marcată de proiecţia filmului Gravity, a venit timpul altor vedete să ne încânte cu apariţiile lor glam. Dakota Fanning, Carey Mulligan, Gia Coppola, Judi Dench, Mia Wasikowska, James Franco şi chiar românca Mădălina Ghenea sunt doar câteva dintre vedetele care au apărut în această primă săptămână pentru a-şi promova cele mai recente filme în cadrul Festivalului. Nu mai puţin de 53 de filme sunt prezentate în cele 10 zile de proiecţii de la Lido, dintre care 20 se află în competiţia pentru Leul de Aur, care va fi decernat pe 7 septembrie, în cadrul galei de închidere. Printre concurenţi se află regizorii britanici Stephen Frears (Philomena) şi Terry Gilliam (The Zero Theorem), israelianul Amos Gitai (Ana Arabia) şi japonezul Hayao Miyazaki (Kaze Tachinu), singurul asiatic în competiţie alături de regizorul Tsai Ming-Liang (Jiaoyou). Regizorul Philippe Garrel va reprezenta Franţa în competiţie cu pelicula La jalousie iar Patrice Leconte va prezenta, în afara competiţiei filmul Une promesse, o adaptare a romanului Voyage dans le passé de Stefan Zweig.
Mădălina Ghenea într-o rochie albă de sirenă pe covorul roşu la Veneţia.Mia Wasikowska într-o rochie neagră cu detalii din dantelă, Nina Ricci, la premiera filmului „Tracks“, iar la photocall-ul filmului într-o ţinută în alb şi negru, absolut superbă, semnată Proenza Schouler.
Dakota Fanning a purtat o fabuloasă rochie bleumarin Elie Saab Alta Costura la premiera „Night Moves“, în timp ce la photocall-ul aceluiaşi film a ales o ţinută Alexander McQueen. Michelle Dockery a purtat o ţinută în bleumarin şi negru.
Nicolas Ghesquière, dat în judecată de Balenciaga
Nicolas Ghesquière a fost dat în judecată de către reprezentanţii Balenciaga pentru defăimare. Brandul francez îl acuză pe fostul designer de încălcarea contractului de confidenţialitate, cerând despăgubiri în valoare de 7 milioane de euro. Într-un interviu mai vechi acordat revistei System, Ghesquière a dezvăluit motivul pentru care a părăsit funcţia de designer al casei Balenciaga. Acesta a acuzat conducerea de lipsa unei direcţii bine definite a brand-ului şi dezinteresul pentru colecţiile prezentate la Săptămâna Modei. La plecare, acesta a semnat un contract de confidenţialitate, prin care se angaja să nu facă nici un comentariu ce ar fi putut dăuna imaginii Balenciaga, acţionarilor sau a colaboratorilor. Reprezentanţii brand-ului au declarat “Balenciaga nu îşi doreşte ca designer-ul să critice brandul ce l-a angajat”. Conform WWD, Ghesquière, în urma întreruperii contractului, a fost plătit 6.6 milioane de euro. La plecarea sa, acesta a vândut şi acţiunile pe care le deţinea pentru suma de 32 de milioane de euro. Prima audiere în cazul Ghesquière vs. Balenciaga va avea loc pe data de 15 octombrie, dar decizia finală va fi luată primăvara anului viitor.
Kim Kardashian, schimbare radicală de look
Mulţi dintre cei care au văzut-o pe Kim cu noul ei look încă sunt consternaţi, cea care a fost de atâtea ori numită „frumoasa brunetă” este acum blondă şi cu o altă tunsoare. Criticile nu au fost negative, din contră se pare că proaspăta mămică arată uimitor, mulţumită celui care are grijă şi de părul lui Jennifer Aniston, stilistul Chris McMillan. Papanikolas, cel care s-a ocupat strict cu vopsitul vedetei, a declarat că aceasta şi-a dorit de foarte mult timp un păr blond miere şi au stabilit două întâlniri când, alături de întreaga familie, s-a produs minunea. A fost înfricoşător pentru mine pentru că s-au făcut foarte multe fotografii. Într-un final totul a fost frumos şi se pare că blondele se distrează mai mult, la urma urmei. Mai mult, Papanikolas a confirmat că, dincolo de reacţia pozitivă a fanilor, Kanye West o susţine pe Kim în alegerea făcută.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates