Social Icons

luni, 9 aprilie 2012

Nevoie de miracole


De la o săptămână la alta...de la o zi la alta...de la o oră la alta...de la un minut la altul...de la o secundă la alta trăiesc un miracol incredibil. Cred că până la urmă şi faptul că încă trăiesc este un miracol...miracolul de a trăi este în fiecare. Viaţa este diferită pentru fiecare, valoarea ei este alta pentru fiecare individ şi la fel şi semnificaţia ei...se petrec multe în jurul nostru şi noi nu ne bucurăm de tot ceea ce merită. Spunem că trăim în prezent şi totuşi trecutul este lângă noi la fiecare pas. Considerăm că trecutul şi viitorul nu contează, dar ne gândim la ce va fi şi la ce a fost. Să ajungi să trăieşti în prezent în adevăratul sens al cuvântului este o reuşită, o reuşită pe care nimeni nu a realizat-o pentru că trăim cu teamă...teamă pentru ziua de mâine şi teamă pentru ce a fost. Totuşi este un miracol tot ceea ce trăim.
În ciuda a tot ceea ce am vrut să fac în trecut şi în ciuda lucrurilor care s-au petrecut cu mine, cu familia mea şi cu prietenii mei sunt aici: respir, supravieţuiesc şi încerc să trăiesc. De multe ori am vrut să renunţ şi o dată aproape că am făcut-o...Nu vreau să renunţ! Nu vreau ca viaţa să câştige...vreau ca eu să ies învingătoare indiferent de ce s-ar întâmpla. Nu mă mai tem şi încep să accept: viaţa şi oameni sunt aşa cum sunt. Toate sunt trecătoare în viaţa, chiar şi viaţa este.
În ciuda celor întâmplate vreau să redevin eu cea din trecut. Îmi doresc să aflu:
Ce v-a plăcut la blog înainte?
Ce vă place acum? 
Ce v-aţi dori de la acest blog? 
Am nevoie să redescopăr vechii prieteni din blogosferă şi de ce nu de noi prieteni aici...am nevoie să ies din întunericul în care am pătruns acum ceva vreme. 
Spuneţi părerea aici printr-un comm sau dă-mi add la id_angelhope pe mess ca să vorbim
Cu  drag,
Angel Hope.

3 comentarii:

♥♥ Ioana ♥♥ spunea...

Destul de emotionant as putea spune, cel putin pentru mine, cea care vreau aceleasi lucruri ca si tine :)
Blogul acesta inca isi pastreaza parfumul sau de odinioara. L-ai pastrat atat de bine incat imi doresc sa il continui si sa il mentii in apogeu pentru totdeauna!

Anonim spunea...

Să sperăm că o să reuşesc

Mada spunea...

Ador ce a fost, iubesc ce este si voi admira la nesfarsit ce va fi, pentru ca blogul este o bucata din viata ta si a noastra a tuturora care am pasit la inceput timizi pragul lui incercand sa n integram in blogosfera si implicit in el si care treptat ne-am inaltat pe treptele ce duceau spre culmea ce din varf. Sunt sigura ca tot ce vei face de-acum va fi mult mai minunat decat pana acum, iar din partea mea si cred ca din partea multora, ai sustinerea de care ai nevoie!
Eu te imbratisez cu drag si iti sunt alaturi in orice vei intreprinde :)
Pentru mai multe idei, vom vorbi in privat :) :*:*:*:*:*

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates