Social Icons

duminică, 2 septembrie 2012

Culori de vară, în sezonul de toamnă: ce combinaţii de culoare trebuie să faci ca să fii la modă toamna asta


Tendinţele vestimentare se schimbă de la un sezon la altul, iar designerii introduc permanent combinaţii de culori şi imprimeuri noi. Dacă vara se optează pentru culori vesele, sezonul toamnă - iarnă este de cele mai multe ori asociat cu tonuri mai închise. Vezi ce combinaţii de culoare ne propun casele de moda pentru toamnă 2012.

Fuchsia şi auriu. În mod normal galbenul este o culoare asociată cu sezonul de toamnă. Anul acesta însă, designerii ne propun ceva deosebit: optează pentru tonuri de galben-auriu şi combină-le cu fuchsia, pentru un contrast îndrăzneţ şi de efect.

Maro şi portocaliu. Portocaliul a fost una din culorile verii şi continuă să fie în trend şi în sezonul de toamnă. Asortează portocaliul cu piese vestimentare maro, după modelul colecţiei toamnă - iarnă 2012 lansată de casa de modă Acne.

Alb şi negru, mereu clasic şi rafinat. Designeri precum 3.1 Phillip Lim, Alexander Wang şi Proenza Schouler sunt doar câteva nume mari din lumea modei care ne propun combinaţia alb - negru pentru această toamnă.

Gri şi albastru. Griul este o culoare asociată cu sezonul rece, însă anul acesta poartă-l în combinaţie cu tonuri vesele. Balenciaga şi Matthew Williamson combină toamna aceasta griul cu albastru. O combinaţie rafinată şi de efect!

Bleumarin şi roşu. Este o combinaţie nemuritoare, extrem de rafinată şi potrivită în orice sezon, inclusiv în toamna 2012. Jil Sander propune ţinutele bleumarin, accesorizate cu elemente roşu intens.

Culoarea untului şi roz. Chloe şi Jil Sander ne propun o combinaţie de culori atipice pentru toamnă, care îţi oferă libertatea de a folosi elemente din garderoba de primăvară - vară chiar şi în timpul sezonului ploios.

Mov şi negru. Movul este o culoare nelipsită din colecţiile de toamnă - iarnă 2012, şi ca atare o culoare care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Versace, Erdem şi Vanessa Bruno ne propun combinaţia mov cu negru pentru un look nobil şi feminin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates