Social Icons

marți, 25 septembrie 2012

Șapte sfaturi pentru recuperarea sprâncenelor pensate în exces




Nu degeaba se spune adesea că fizionomia oglindește sufletul și trăsăturile noastre de personalitate…Întotdeauna punem cel mai mult accent pe modul în care arată chipul nostru, întrucât el ne definește, iar forma sprâncenelor noastre influențeaza foarte mult luminozitatea feței. De aceea noi ne-am gândit să-ți oferim câteva ponturi în legătură cu recuperarea sprâncenelor în urma pensării lor prea agresive.
Uită de pensetă și de epilarea sprâncenelor pentru cel puțin o lună. Dacă sprâncenele tale au căpătat o formă care nu te avantajeaza sau care nu este pe placul tău, trebuie să le dai timp să crească, fară a acționa asupra lor. De asemenea, îți recomandăm să folosești uleiul de ricin care va favoriza creșterea rapidă a acestora.
Vitaminizează-te! Sprâncenele tale vor crește mult mai ușor și repede cu ajutorul vitaminelor esențiale A, B6, C, E. Poți obține aceste vitamine din alimente sănătoase precum morcovii, fructele, nucile și orezul brun. Aceste vitamine nu numai că vor spori creșterea doar a sprâncenelor, ci și a părului tău, iar unghiile tale vor căpăta un aspect mai sănătos.
Hidratează-te! Este foarte important să consumi cantitatea necesară de apă în fiecare zi. Apa te va ajuta să te menții sănătoasă și de asemenea va înainta procesul de creștere a părului și al sprâncenelor tale.
Apelează la masaj! Creșterea sprâncenelor poate fi stimulată cu ajutorul masării zonei respective în mod regulat și corect. Masajul se poate face cu o pensulă groasă și cu puțin ulei de ricin.
Folosește machiajul! Până când sprâncenele tale vor crește și vor căpăta forma pe care o dorești, le poți retușa cu ajutorul machiajului. Acoperă imperfecțiunile cu un creion special pentru sprâncene, iar efectul va fi cel scontat.
Hrănește-l cu proteine! O altă soluție pentru creșterea sprâncenelor este consumarea cât mai multor proteine. Excesul de cafeină, zahărul și grăsimile sănătoase din pește, nuci și migdale vor favoriza o creștere rapidă și vor întări firul de păr.
Aplică Gălbenuș! Acesta va fi aliatul tău în procesul de creștere al sprâncenelor! Separă gălbenușul de albuș, bate-l bine și aplică-l pe sprâncene cu ajutorul unui disc demachiant.  Lasă-l să acționeze timp de 10-15 minute și apoi clătește sprâncenele cu apă. În compoziția gălbenușului mai poți adăuga și lapte, pentru hidratare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates