Social Icons

vineri, 28 septembrie 2012

Roxana are câteva poveşti

Primul se numeşte „Drumuri încrucişate”. Rezumat: „Ce se întâmplă atunci când Andreea se blochează în lift cu cel mai drăguţ bărbat existent, Alex? Dar atunci când el îi da slujba de jurnalistă în firma lui? Va putea ea oare să îi reziste lui? Dar Alex ei? ” Îl găsiţi aici.
 

A doua se numeşte „Kidnapped”. Rezumat: „Rose şi Sara sunt două surori foarte apropiate, dar în acelaşi timp total opuse. Rose este o fată cuminte, silitoare şi în acelaşi timp frumoasă. Are un iubit pe care îl iubeşte, dar uneori simte că iubirea ei nu este dedicată în totalitate lui. Este ingineră la o companie cunoscută de software, având un salar foarte bun,urmând să avanseze în carieră. Are 23 de ani. Sara este sora ei total opusă. La vârsta de 13 ani, părinţii celor două au murit şi au stat în grija bunicilor. Până atunci, ea a fost preferata părinţilor, Rose fiind ca o necunoscută pentru ei. La vârsta de 18 ani, Sara a renunţat la şcoală şi s-a prostituat, lucrând şi acum într-un club de unde câştigă bani cât să se întreţină. Era să rămână însărcinată şi fără slujbă, dar a ales cel mai oribil lucru: avortul, spunând că va fi oricum un copil bastard. Rose încearcă de ani buni să o convingă să renunţe, dar nu reuşeşte, şi totuşi încă încearcă să o convingă pe sora ei. Sara nu are cum părăsi acel club nici de cum. Cele două sunt gemene şi seamănă foarte bine. Ce se întâmplă când un bărbat care este împotriva “stricatelor” vrea să o răpească pe Sara şi să îi dea o lecţie? Dar ce se întâmplă când va ajunge la apartamentul lui Sara dar este Rose care îi face curăţenie şi o răpeşte pe ea, neştiind că este de fapt sora lui Sara. Rose va păstra rolul surorii sale pentru a nu suferi mai mult sora ei, sau va spune că este persoana greşită? Cruntul adevăr va ieşi la suprafaţă în multe cazuri. Minciuni, trădări, senzaţii trăite la extrem, frică, curaj, autoritate şi chiar dragoste, toate într-o singură poveste.” Îl găsiţi aici.


         A treia se numeşte „Între dragoste şi jurământ”. Rezumat: „Bella este o fată obişnuită…cel puţin aşa credea până la vârsta de 11 ani când s-a întâmplat…s-a întâmplat într-o seară în care, în loc să se uite la desene animate, a fost martora asasinării părinţilor ei de către nişte Gavefi. Ea a jurat că se va răzbuna şi îi va omorî pe toţi Gavefii care îi ies în cale. A avut grijă mătuşa ei de ea până la vârsta de 18 ani, apoi a lăsat-o pe cont propriu. Are deja 19 ani şi este singură, neavând nici măcar un prieten sau vreo rudă. Nu vorbeşte cu nimeni şi toată lumea îşi bate joc de ea. Nu mai vrea să aibă încredere în nimeni până când apare el…Shane este un Gavef, dar ea nu ştie, îndrăgostindu-se. În curând va afla şi ea de puterile pe care le posedă şi că este o Clersă. De asemenea nu ştie nici că Shane este unul dintre cei buni, nu ştie că s-a dat un război în neamul lor, între cei buni şi cei răi, rămânând doar cei buni. Când va afla că el este unul dintre ei ce va face? Îşi va alege iubirea sau va prefera să îşi ducă jurământul la bun sfârşit? Va avea puterea să îl mai asculte, încercând să îi explice situaţia?” Îl găsiţi aici.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates