Social Icons

sâmbătă, 30 martie 2013

Paparazzi şi vedete (28)



Porția ta săptămânală de noutăți din Showbiz.

The Wolverine: gafă incredibilă pe care au făcut-o producătorii filmului cu 3 luni înainte de lansarea super producţiei
Primul trailer pentru The Wolverine s-a lansat săptămâna aceasta. Însă fanii au avut parte şi de un mare spoiler din filmul care se va lansa în această vară. Înainte de a lansa trailerul, cei de la Marvel au lansat un teaser de 6 secunde, în care apărea şi actriţa Famke Janssen, care o joacă pe Jena Grey, marea iubire a lui Logan în filme. Până acum, regizorul James Mangold a ţinut în mister apariţia actriţei şi nu a confirmat niciodată dacă revine în serie. Personajul ei moare în X2, este adusă la viaţă la începutul filmului X-men Last Stand şi ucisă la final chiar de Wolverine. Fanii au început deja să lanseze teorii despre apairiţia lui Famke Janssen în film. Cei de la HitFix scriu că imaginile ar putea fi un flashback, în care Logan îşi aduce aminte de ea. Sau Wolverine o visează. Sau personajul ei chiar apare în film, o surpriză pentru fani. Totuşi, fanii sunt dezamăgiţi pentru că şi-ar fi dorit să nu afle până la vizionare dacă personajul ei mai apare. The Wolverien se anunţă a fi cel mai mare film cu Logan. Hugh Jackman ajunge ca un adevărat samurai. Chinuit de dorinţa de a putea muri şi dornic să îşi găsească mortalitatea, Logan fuge de propriile superputeri, însă nu pentru mult timp. Acesta ajunge în Tokio, unde încearcă să găsească un nou sens, însă se va antrena alături de samurai. Chiar regizorul filmului, James Mangold,  l-a descris pe Wolverine în acest film ca un samurai care nu are maestru. Noua poveste a lui Wolverine îl aduce pe Logan (Hugh Jackman) în Japonia şi se învârte în jurul unei relaţii complicate între acesta şi Yukio (Rila Fukushima) - o femeie ninja care lucrează pentru un şef al unui clan mafiot Shingen (Hiroyuki Sanada). Acesta este nimeni altul decât tatăl celeilalte iubite a lui Wolverine - Mariko (Tao Okamoto). În acţiune intră şi Viper (Svetlana Khodchenkova) o altă femeie (personaj negativ) ce are o relaţie complicată de iubire-ură cu Wolverine. Această poveste a fost adaptată după benzile desenate din 1982 scrise de Chris Claremont şi Frank Miller. The Wolverine se va lansa în România pe 26 iulie 2013.


Anne Hathaway: actriţa lasă în urmă imaginea chinuitoare din Mizerabilii, care este următorul ei film
Anne Hathaway şi-a ales următorul proiect după rolul din Les Miserables: actriţa va juca în Laggies, alături de Chloe Moretz şi Sam Rockwell. Filmul este realizat de regizoarea Lynn Shelton. Mark Webber este în discuţii pentru a intra în film în rolul prietenului lui Hathaway. Scris de Andrea Seigel, Laggies este povestea unei femei de 28 de ani, care, speriată de cererea în căsătorie a prietenului ei, pretinde că are nevoie de o pauză în carieră, dar de fapt ajunge să petreacă o săptămână cu noile ei prietene, care sunt toate în liceu. "Când am scris Laggies, nu mă căsătoream şi nu eram căsătorită", a spus Seigel. "Şi nu credeam că mă voi căsători. Brent, logodnicul meu, m-a şocat. Nu vorbisem niciodată despre căsătorie de-a lungul relaţiei noastre până în momentul în care a îngenunchiat. A fost prima discuţie pe care am avut-o despre căsătorie în patru ani de relaţie." a spus scenarista. După ce a obţinut premiul Oscar pentru rolul Fantine din Les Miserables, care a solicitat-o enorm pe  Hathaway, actriţa pare dornică de un proiect mai puţin chinuitor. Noul ei film pare mai apropiat de Rachel Getting Married, pentru care a obţinut prima ei nominalizare la Oscar, decât de Mizerabilii. Anne Hathaway, pe numele său întreg Anne Jacqueline Hathaway a devenit cunoscută cu rolul lui Mia Thermopolis din The Princess Diaries (2001). Debutul şi l-a făcut pe scena de teatru, iar în anul 1999 a apărut în serialul de televiziune Get Real. Ulterior, când s-a făcut cea de-a doua parte a filmului The Princess Diaries,  tot cu ea în rolul principal, a mai filmat şi la Ella Enchanted, ambele pelicule în anul 2004. A mai jucat în Brokeback Mountain, The Devil Wears Prada (2006) şi Becoming Jane (2007). Potrivit revistei People, Anne Hathaway a avut cea mai spectaculoasă ascensiune în 2001, iar în 2006 a apărut pe lista celor mai frumoase 50 femei din lume. Anul trecut, actriţa a impresionat şi în blockbusterul The Dark Knight Rise, unde a jucat-o pe Selina Kyle. În 2013 actriţa a primit primul Oscar din carieră pentru rolul secundar din Mizerabilii.



Un comentariu:

Ralu spunea...

Văzusem şi eu trailerul şi chiar mă întrebam ce rol are actriţa Famke Janssen. Va fi interesant să o vedem în film, eu deja nu mai am răbdare.

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates