Social Icons

luni, 9 ianuarie 2012

Lunea de colecţie (35)


Kate Middleton 

Catherine Elizabeth Middleton a fost născută pe data de 9 ianuarie 1982, în Reading, Anglia. 
Carieră:
Părinţii ei au devenit milionari după ce au înfiinţat Party Pieces, o firmă de corespondenţă care este specializată în produse pentru petreceri ale copiiilor. 
Middleton a crescut în Berkshire, în sudul Angliei, având o copilărie şi o adolescenţă liniştită, după care a studiat la Marlborough College, aceeaşi instituţie la care a participat şi verişoara Prinţului William, Prinţesa Eugenie. Ea a început să se întâlnească cu Prinţul William de Wales pe când era în al doilea an la Universitatea din St Andrews din Fife, Scoţia. Cuplul a făcut tot posibilul pentru a păstra relaţia secretă, dar în aprilie 2004 ei au fost văzuţi sărutându-se în public în timpul unei excursii la Klosters, Elveţia. Întreaga presă din Marea Britanie se gândea la o nuntă regală. Middleton a absolvit la St Andrew's, în primăvara anului 2005 cu o diplomă de licenţa în istoria artei şi a devenit o figură foarte publică datorita relaţiei ei cu prinţul Wiliam.
 La 16 noiembrie 2010, Casa Clarence a anunţat că Prinţul William şi Kate Middleton intenţionează să se căsătorească în 2011. Cuplul s-a logodit în octombrie 2010 în Kenya, în timpul unei vacanţe de 10 zile. Nunta a avut loc la Westminster Abbey la 29 aprilie 2011. Catherine a fost introdusă oficial în viaţa publică la 24 februarie 2011, cu două luni înainte de nuntă, atunci când ea şi William au participat la o ceremonie în Trearddur, Anglesey în North Wales. O zi mai târziu ei au apărut la St Andrews la celebrarea a 600 de ani de existenţă a universităţii. La 16 februarie 2011, Casa Clarence a anunţat că Ducele şi Ducesa vor participa la primul tur regal din Canada care va avea loc în iulie 2011.

În mai 2011, la scurt timp după nuntă şi în timp ce Prinţul Charles era în vizită oficială în Statele Unite, Casa Clarence a anunţat că Ducele şi Ducesa vor vizita şi California după turul canadian. A fost prima vizită a Ducesei de Cambridge în Statele Unite.

La mulţi ani, Catherine Middleton!

2 comentarii:

Alexa spunea...

La multi ani!

Sara Hope spunea...

La multi ani>:D<

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates