Social Icons

joi, 5 ianuarie 2012

Trei pulovere pe care trebuie sa le ai si tu iarna asta

Desi inca nu a venit gerul Bobotezei, asta nu inseamna ca iarna cea friguroasa nu ne va mai vizita anul acesta. Ca sa te pregatesti pentru frigul cel mare, fara sa faci compromisuri cand vine vorba de a fi stylish, poti profita de reduceri si sa iti achizitionezi la preturi accesibile trei tipuri de pulovere foarte cool si foarte utile. Iata ce recomandam noi.
Trei pulovere pe care trebuie sa le ai si tu iarna asta
Cardiganul gros - Importante la acest cardigan sunt lungimea si calitatea materialului. Alege un cardigan care sa iti vina cel putin pana la jumatatea coapsei dintr-un material care sa contina cat mai multa lana. Acest obiect vestimentar este foarte util deoarece il poti purta peste o rochie mai subtire iar combinatia de materiale subtire si groase este foarte in voga in acest moment. In plus, daca ai acest cardigan gros, poti sa porti pe deasupra un palton mai subtire, sau chiar o vesta de blana ecologica fara sa iti fie frig.

Puloverul cu motive nordice - Chiar daca Craciunul a trecut si nu intentionezi sa te duci la ski, acest pulover este trendy toata iarna. Il poti purta cu fuste de stofa sau cu jeansi si arata super! Alege unul negru cu motive albe sau alb cu motive rosii. Important este ca acest puolver sa nu iti fie mare, ci sa iti puna silueta in evidenta. Eventual, pe dedesubt poti purta o camasa alba simpla, mai mare, cum e cea a iubitului tau.

Puloverul cu dungi colorate
 - Nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta un pulover colorat, care sa iti mai inveseleasca zilele mohorate de iarna. E acel pulover din casmir sau din lana, care iti tine cald, se asorteza la orice si il poti purta si la scoala, si in oras. Anul acesta, puloverul cu dungi late, in multe culori, este foarte trendy, asa ca daca vezi ceva in acest gen in magazinele care au reduceri in acesta perioada, nu ezita sa il achizitionezi, deoarece este exact acea piesa pe care o poti purta cand nu stii cu ce sa te imbraci.

3 comentarii:

Anna spunea...

Ploverul in dungi este minunat :X

Anonim spunea...

multumesc ca ne tii la curent cu ce tine de moda

Alexa spunea...

Pe vremea asta cardiganul gros merge foatre bine...Doamne nu mai vine vara?

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates