Social Icons

miercuri, 12 septembrie 2012

Cum să fii frumoasa indiferent de împrejurări. Trucuri ca să depăşeşti micile accidente care ţi-ar putea strica ziua



Oricât de mult ne-am chinui în fiecare dimineaţă să fim cât mai frumoase pentru restul zilei, întotdeauna se poate întâmpla ceva care să ne strice tot efortul. Precis te-ai aflat, la un moment dat, într-una dintre următoarele situaţii. Învaţă cum să treci peste ele data viitoare.
1. Ţi-a apărut un coş nou
Şi nu oriunde, ci în cel mai vizibil loc – pe faţă. Cel mai bine ar fi să ai mereu la tine o cremă împotriva coşurilor şi un anticearcăn cu ajutorul cărora poţi masca problema.  Dacă nu ai la tine aşa ceva, foloseşte o pudră compactă. Nu are chiar acelaşi efect, dar pe moment merge.
2. Ai folosit prea mult auto-bronzant
Atunci când ai exagerat cu bronzul fals, pielea ta capătă o nuanţă portocalie. Pentru a scăpa de aceasta culoare, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ţi exfoliezi pielea. În cazul în care zona problematică este tenul, foloseşte aceeaşi procedură, după care aplică un fond de ten într-o nuanţă gălbuie.
3. Ţi-ai tăiat bretonul prea scurt 
Prinde-l cu o clamă sau cu o bentiţă şi prefă-te că, de fapt, aşa ai vrut.
4. Ai părul prea gras şi nu ai timp să te speli pe cap
Cel mai bine ar fi foloseşti un şampon uscat: se aplică la rădăcină, apoi se masează zona. În cazul în care nu dispui de aşa ceva, o soluţie bună ar fi pudra de talc. Dar ai grijă cum o utilizezi, căci s-ar putea să rămâi cu rădăcinile albe. Dacă nici aşa nu merge, prinde-ţi părul într-o coadă.

Un comentariu:

Danny spunea...

ador acesta rubrica multumesc pentru sfaturi sunt foarte utile

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates