Social Icons

marți, 30 aprilie 2013

It gets harder every day


Aş încerca din nou, dar mă tem...nu mai sunt nimic din ce eram cândva şi nici voi nu mai sunteţi aceeaşi. Probabil din cei ce treceau pe aici la început au mai rămas doi sau trei care sunt aceeaşi. Timpurile s-au schimbat, s-au schimbat în rău şi totul a devenit prea banal. Din dorinţa de a încerca mai multe am transformat totul în ceva banal. Visând la ceva extraordinar am schimbat totul în ceva ce nimănui nu îi place...M-am pierdut de mult de tot ceea ce îmi plăcea şi degeaba încerc acum să revin pe drumul cel bun pentru că nimic nu mai este cum a fost o dată. Am vrut schimbări şi schimbări am primit, cu vârf şi îndesat. Nu m-am străduit cât trebuia la momentul potrivit şi acum regret.
Se întâmplă prea multe în viaţă. Atunci eram elevă, acum sunt studentă. Atunci era un copil timid, acum sunt un adult răutăcios. Atunci eram cineva, acum sunt un nimic.
Nu ştiu încotro o să o iau, dar vă mulţumesc tuturor.

duminică, 28 aprilie 2013

Tot ce trebuie să ştii despre machiajul semipermanent: ce este, cum se face şi cât costă



Machiajul semipermanent este considerat o soluţie simplă şi eficientă, care te poate salva de un ritual zilnic ce consumă timp preţios. Este un trend care începe să fie din ce în ce mai popular în rândul femeilor din România şi promite efecte imediate.
Machiajul semipermanent este în esenţă un tatuaj făcut în primul strat de piele. Datorită faptului că acul nu intră foarte adânc însă, el poate ţine între 3 şi 5 ani, în funcţie de pigmentul folosit sau zonă.
Look-ul este realizat cu un aparat special, cel mai avansat fiind Kryo-Liner, doar în cabinete specializate pe acest tip de procedură, şi se realizează la nivelul ochilor, sprâncenelor şi buzelor.
De obicei, pentru a pune la punct un astfel de machiaj este necesară o singură şedinţă, dar în funcţie de pigmenţii folosiţi poate fi nevoie şi de o şedinţă de retuşare, care are loc la diferenţă de 3-4 săptămâni faţă de cea iniţială.
Având în vedere că procedura este relativ invazivă, înainte de a urca pe marca specialiştilor orice femeie care îşi doreşte un astfel de machiaj trebuie mai întâi să se supună câtorva teste, pentru a vedea dacă are reacţii alergice la pigmenţii folosiţi. Mai apoi, ea trebuie să îşi aleagă culorile şi şabloanele pentru ca, în cele din urmă, să se supuna intervenţiei.
Preţurile pentru o asemenea procedură variază între 100 şi 1500 RON, cea mai scumpă fiind pigmentarea totală a buzelor. În ceea ce priveşte şedinţa de retuşare, aceasta poate costa între 150 şi 500 RON.
Tu ce părere ai despre acest tip de procedură? Ţi-ai face vreodată un machiaj semipermanent?

sâmbătă, 27 aprilie 2013

Ce îţi spun coşurile tale? Descoperă ce probleme de sănătate ai în funcţie de zona feţei afectată de acnee




Nu te gândi doar la probleme de estetică atunci când îţi apare un coş pe faţă. De cele mai multe ori, pielea nu face decât să comunice în numele organelor tale interne.
Combinând Ayurveda cu medicina străveche chineză, majoritatea clinicilor de dermatologie occidentale oferă un serviciu de "face mapping", adică o interpretare a problemelor interne în funcţie de afecţiunile tenului.
Gândeşte-te că faţa ta este o hartă, iar coşurile sunt "X"-uri pe ea. Fiecare "X" corespunde unei diferite probleme de ordin intern. Pornind de la această "hartă", poţi afla cauzele reale ale erupţiilor tale acneice şi le poţi trata, odată pentru totdeauna.
Mai jos ai o explicaţie pentru ce înseamnă coşurile sau alte probleme ale pielii, în funcţie de partea feţei pe care apar.
1 & 3: Sistemul digestiv — Mănâncă mai puţină mâncare procesată sau de tip junk food, redu grăsimea din dietă şi bea mai multă apă sau legume şi fructe cu conţinut ridicat de apă, cum sunt castraveţii.

2: Ficatul — Consumă cât mai puţin alcool, grăsimi şi lactate. Această zonă indică şi alergiile alimentare, aşa că n-ar strica să-ţi faci un test în acest sens. În afară de asta, fă 30 de minute de exerciţii uşoare pe zi şi dormi suficient, astfel încât ficatul tău să se poată odihni.

4 & 10: Rinichii — Ai grijă să fii suficient de hidratată! Consumă cât mai puţine sucuri carbogazoase, cafea şi alcool, pentru că acestea contribuie la deshidratarea organismului.
5 & 9: Sistemul respirator — Fumătorii sau cei care au alergii tind să aibă coşuri în aceste zone. Dacă nu ai nici una dintre aceste probleme, redu consumul de zahăr şi ieşi mai des la aer. De asemenea, încearcă să-ţi ţii corpul cât mai alcalin, evitând alimentele care îl dezechilibrează şi îl fac acid (carnea, lactatele, cofeină, alcoolul şi zahărul). Adaugă cât mai multe alimente alcaline în meniul zilnic, precum legumele verzi sau sucul verde de grâu.
6 & 8: Rinichii — Orice problemă în jurul ochilor (inclusiv cearcănele vineţii) indică deshidratare. Bea mai multă apă!
7: Inima— Verifică-ţi presiunea sanguină şi nivelul de vitamină B. Consumă mai puţine mâncăruri picante, mai puţină carne şi ieşi mai mult la aer. De asemenea, caută soluţii ca să-ţi scazi colesterolul, cum ar fi înlocuirea grăsimilor "rele" cu grăsimi "bune", ca Omega 3 şi 6, care se găsesc în nuci, avocado, peşte şi seminţe de in. În plus, având în vedere că în această zonă porii sunt mai dilataţi, verifică să nu foloseşti produse cosmetice care îţi irită pielea sau care au expirat.

11 & 13: Hormonii — Aceasta e zona reprezentativă pentru stres şi schimbări hormonale. Şi, deşi uneori nu le poţi evita, le poţi diminua efectul dormind suficient, consumând suficientă apă, mâncând legume verzi şi păstrându-ţi tenul curat. Un alt lucru interesant: coşurile în această zonă îţi indică momentul în care ovulezi şi care ovar (stângul sau dreptul) e responsabil de proces.
12: Stomacul — Consumă mai multe fibre, redu consumul de toxine şi bea ceaiuri din plante pentru a-ţi îmbunătăţi digestia.

14: O infecţie în organism — Coşurile în această zonă îţi pot indica faptul că organismul tău luptă împotriva bacteriilor pentru a evita o boală. Odihneşte-te mai bine (dacă îţi poţi lua câteva zile libere, e grozav), urmează un curs de yoga, respiră adânc de mai multe ori pe zi, bea suficientă apă şi nu-ţi mai face atâtea griji!
Este bine să ţii cont de informaţiile de mai sus, dar noi îţi recomandăm ca atunci când ai probleme cu tenul să consulţi un dermatolog pentru un diagnostic şi un tratament corect. 

vineri, 26 aprilie 2013

Top 5 greşeli de înfrumuseţare care denotă prostul gust. Care sunt şi de ce trebuie evitate



Femeile doresc să aibă mereu un aspect îngrijit şi recurg la metode de înfrumuseţare pe care le consideră la îndemână, fără a ţine cont însă, în multe dintre cazuri, că respectivele trucuri ar putea fi demodate sau total nepotrivite.
Un top al celor mai mari erori de înfrumuseţare care, în plus, sunt semne de prost gust, a fost făcut de allure.com.
S-a observat astfel că una dintre cele mai frecvente greşeli este aceea a nepotrivirii nuanţei fondului de ten cu nuanţa pielii. Folosirea corectă a unui fond de ten presupune alegerea consistenţei şi a culorii potrivite a acestuia. Astfel, efectul dorit de perfecţiune dispare în momentul în care nuanţa pielii de pe gât şi umeri este diferită de cea a tenului după utilizarea fondului de ten.
Pentru a evita să arătaţi de parcă aţi purta o mască, trebuie să alegei o nuanţă a fondului de ten cât mai apropiată de cea a pielii şi să îl întindeţi cât mai bine, inclusiv pe decolteu.
Femeile au mare grijă de buzele lor, însă noile reguli de stil spun că nu mai este nevoie să folosiţi un creion care să le contureze, cu atât mai puţin un creion-contur într-o nuanţă mai închisă decât a buzelor sau a rujului. Dacă simtiţi că nu se poate fără să vă creionaţi buzele, alegeţi o nuanţă potrivită a creionului.
A treia greşeală semnalată de stilişti este manichiura neîngrijită, cu lacul de unghii sărit sau incorect aplicat. O ţinută îngrijită poate fi ruinată de nişte mâini care denotă neglijenţă. Aderarea la curentul hippie nu este o scuză în acest sens. Dacă ştiţi că oja nu va rezista pe unghii şi nu aveţi timp să "reparaţi" o manichiură stricată, mai bine nu o folosiţi, spun specialiştii.
Un alt semn al lipsei de stil este cel al unghiilor care, deşi îngrijite, sunt prea lungi. Unghiile care păstrează o lungime medie, sunt curate şi date cu lac sunt foarte feminine. Însă, în momentul în care lungimea acestora vă împiedică să tastaţi şi vă dau aerul unei vrăjitoare sau al unei păsări de pradă, trebuie să luaţi măsuri şi să le scurtaţi.
Un ultim sfat dat de stilişti este pentru iubitoarele manichiurii şi pedichiurii franţuzeşti: dacă odată era un "must", dacă la balul de absolvire aţi fost foarte apreciată datorită acestui tip de manichiură, renunţaţi la ea. Este demodată şi vă face să păreţi fără imaginaţie şi gust.

joi, 25 aprilie 2013

Împletitura din 4 şuviţe, mai simplă decât ai crede!



O coafură din împletituri pare adesea complicată şi dificil de realizat, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Este mai simplu decât ai crede, chiar şi în cazul împletiturilor din patru şuviţe. Secretul constă în exerciţiu! Împletitura din patru, spre deosebire de cea din trei, necesită într-adevăr puţin mai multă îndemânare. Dar nu trebuie să fii un haristyleist profi ca să îţi reuşească. Secretul unei împletituri din patru reuşite constă, de fapt, într-o prindere bună a şuviţelor, astfel încât să le poţi manevra după cum urmează:
                Împarte părul în patru şuviţe. Pentru prima oară, este indicat să ai părul prins deja într-o coadă, ca să îţi fie mai uşor să manevrezi şuviţele.
                După ce aţi împărţit părul în patru, numerotează-ţi în minte fiecare şuviţă şi începe să împleteşti punând şuviţa 1 peste 2, apoi sub 3 şi apoi peste şuviţa 4.
                Cel mai important lucru este prinzi bine fiecare şuviţă cu mâna şi să urmezi regula: peste, pe sub, peste.

miercuri, 24 aprilie 2013

Secretele unui machiaj reuşit cu creion dermatograf




Creionul dermatograf este, poate, unul dintre cele mai versatile produse de machiaj, având în vedere că poate fi utilizat atât pentru definirea formei ochilor sau pentru realizarea unui look natural, cât şi pentru obţinerea unui machiaj seducător tip smokey sau a unuia foarte vesel, colorat.
                Din păcate, puţine dintre noi sunt conştiente de importanţa dermatografului şi de meritele pe care acesta le are în crearea unui look impecabil. Creionul dermatograf oferă luminozitate şi senzualitate privirii, evidenţiază nuanţa irisului şi poate transforma cu uşurinţă un machiaj de zi într-unul perfect pentru seară. În plus, acesta este perfect în zilele în care eşti presată de timp şi ai nevoie de un truc rapid, care să îţi contureze şi să îţi intensifice privirea.
                Descoperă cele mai frumoase idei de machiaj cu creion dermatograf şi află totul despre cum poţi realiza cele mai interesante look-uri cu ajutorul acestui produs cosmetic care nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj a nici unei femei.
Aplicarea creionului dermatograf la baza genelor
Dermatograful reprezintă varianta mai soft a tuşului de ochi. În funcţie de machiajul folosit, creionul dermatograf poate mări sau poate alungi ochii, poate umple golurile din linia genelor şi poate corecta diverse defecte, şi nu în ultimul rând, poate oferi senzualitate şi profunzime privirii.
                Trasează linia conturului sprijinind cotul pe o suprafaţă dură, iar cu arătătorul de la cealaltă mână trage puţin de colţul ochiului în exterior, ca să întinzi pielea şi să aplici linia uniform. Pentru un aspect natural, conturează pleoapa superioară cu o linie subţire, puţin îngroşată la coada ochiului. Dacă vrei să obţii un contur difuz, întinde linia cu o pensulă moale şi subţire. În schimb, dacă îţi doreşti un look mai intens şi mai bine definit, umezeşte puţin vârful creonului dermatograf.
Machiaj natural cu creion dermatograf
                Dacă îţi doreşti un machiaj de zi natural, dar atrăgător, care să îţi pună în evidenţă ochii, aplică pe toată pleoapa superioară un fard bej, piersică, roz sau auriu, apoi trasează cu dermatograful kohl o linie subţire, puţin îngroşată spre exterior. Astfel, forma ochilor va fi pusă în valoare, iar genele vor părea mai dese. În plus, pentru a te bucura de o privire luminoasă şi odihnită, aplică un dermatograf bej sau alb pe mucoasa ochilor.
                În cazul în care nu îţi place să foloseşti creionul contur negru, de tip khol, cel mai indicat este să foloseşti un dermatograf de culoare maro închis. Acesta va defini privirea şi linia genelor, în timp ce îţi va oferi un look extrem de natural.  
Machiajul cu creion dermatograf ca alternativă la machiajul cu tuş
                Aplicarea dermatografului este o alternativă mai uşoară şi mai rapidă decât aplicarea tuşului de ochi, deoarece acesta nu necesită atât de multă precizie şi îndemânare. În plus, creionul dermatograf îţi oferă un look mult mai natural în comparaţie cu tuşul, fiind perfect pentru un machiaj de zi mai puternic, cât şi pentru un look dramatic, de seară.
                Dintre cele mai populare tehnici de machiaj cu creionul dermatograf, care pot înlocui cu succes efectele machiajului cu tuş, se numără modelul cat-eye, cel coadă de rândunică şi cel dramatic, obţinut în urma trasării unei linii foarte groase pe pleoapa superioară. Indiferent de modelul ales, dermatograful îţi va oferi un look îndrăzneţ, seducător şi foarte atrăgător.  

Machiaj smokey cu creion dermatograf
                Cine ar fi crezut că un simplu creion kohl poate sta la baza unui unui machiaj smokey eye intens şi rezistent. Machiajul smokey este în vogă de câteva sezoane şi nu dă semne să ne părăsească prea curând, având în vedere că poate fi realizat foarte uşor şi rapid, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase.
                Pentru a realiza acest look, începe prin trasarea unei linii groase cu dermatograf negru. După aceea, cu ajutorul unei pensule moi, estompează uşor linia şi extinde-o până în pliu. La final, aplică un fard închis peste creionul dermatograf, pentru ca rezultatul să fie unul foarte intens, care să îţi pună în valoare privirea şi culoarea ochilor.

Machiaj cu creion dermatograf colorat
                În cazul în care dermatograful de culoare neagră ţi se pare prea banal sau pur şi simplu preferi look-urile vesele şi colorate, încearcă un machiaj cu creion dermatograf colorat. Fie că alegi să îţi conturezi ochii şi să îţi complimentezi culoarea irisului cu un creion contur verde, albastru, mov sau roz, fie că vrei să îţi evidenţiezi machiajul cu un strop de culoare, dermatograful colorat poate reprezenta de multe ori alegerea ideală.  

Machiajul cu creion dermatograf este unul dintre cele mai simple şi mai rapide machiaje, care te ajută să îţi pui în valoare ochii şi să obţii un look seducător şi intens. Este important să nu te rezumi la o singură tehnică de machiaj şi să încerci toate opţiunile pe care acest produs cosmetic extrem de versatil ţi le poate oferi, de la machiaje seducătoare smokey, la machiaje colorate sau look-uri naturale.
 
 
Blogger Templates