Social Icons

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Mici trucuri de frumuseţe de la diferite popoare



Fiecare ţară are propriile ei norme privind frumuseţea feminină şi, bineînţeles, propriile ei trucuri pentru a o scoate în evidenţă. Descoperă mai jos la ce remedii apelează femeile din India, Franţa, Italia, Spania sau Marea Britanie atunci când vor să se simta mai atrăgătoare.
1. India
Ştim din filmele de la Bollywood ca indiencele au părul lung şi mătăsos. Dar puţini ştiu că secretul acestui păr luxos este uleiul din nucă de cocos. Indiencele îl încălzesc puţin şi îl masează în scalp, lăsându-l apoi peste noapte. Apoi, dimineaţa, spală excesul. Acest procedeu este repetat, de obicei, odată pe săptămână. Uleiul din nucă de cocos hrăneşte şi hidratează părul şi după câteva utilizări vei descoperi că devine mai strălucitor şi mai catifelat.
2. Franţa
Pentru un ten impecabil, franţuzoiacele fac de obicei o mască din cireşe şi rodie. Acestea se amestecă într-un blender şi mixtura se aplică pe faţă, timp de 10-15 minute. O astfel de mască se poate aplica săptămânal.
3. Italia
Secretul părului superb al italiencelor este o combinaţie de iaurt gras şi ulei de măsline. Amestecul ferivat este aplicat pe păr, lăsat timp de 5 minute şi apoi clătit. Rezultatul este un păr sănătos şi strălucitor!
4. Spania
Spanioloaicele folosesc sucul de afine pentru a-şi face părul să strălucească. Ele amestecă jumătate e pahar de suc afine cu jumătate de pahar de apă şi îşi clătesc părul cu el. Atenţie, însă: această combinaţie este potrivită doar pentru brunete - blondele sunt sfătuite să folosească zeama de lămâie în loc de afine.
5. Marea Britanie
Fetele din Albion folosesc deseori ovăzul pentru a se înfrumuseţa. Reţeta este simplă: amesteci 4 linguri de fulgi de ovăz şi 2 de smântână. Când fulgii încep să se umfle, poţi aplica masca pe faţă. Rezultatul este o piele strălucitoare, care nu mai necesită să aplici nici măcar cremă de faţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates