Social Icons

marți, 16 aprilie 2013

Aşa se foloseşte corect rimelul. Cum să-l aplici pentru a avea gene de două ori mai lungiRimelul este esenţial pentru orice trusă de machiaj şi cele mai multe dintre noi deţinem un astfel de produs acasă. Din păcate însă, nu multe ştim cum să îl aplicăm corect. Dacă faci şi tu parte din această categorie, urmează paşii următori şi vei avea gene de două ori mai lungi.
Prima etapa este, bineînţeles, alegerea rimelului potrivit pentru tine. Înainte să-l cumperi, hotărăşte-te cum vrei să ai genele: mai lungi, mai groase? În funcţie de aceste detalii, te poţi orienta mai bine.
Mai apoi, ţine cont de un alt factor important: preţul. Deşi pare inutil să investeşti sume mari în produse cosmetice, rimelurile mai scumpe nu se adună la fel de mult şi inestetic ca celelate. Acesta este însă singurul avantaj pe care îl au faţă de restul brandurilor.
Cum să îl aplici ca să ai gene de două ori mai lungi?
Mişcă peria rimelului în stânga şi în dreapta la baza genelor. Acest pas le va face să pară mai alungite şi voluminoase.
Continuând mişcarea spre vârfuri, roteşte peria pentru a separa genele. Această etapă te poate salva de folosirea pieptenului special de gene.
La final, închide ochii şi plaseaza peria deasupra genelor, mişcând-o lent spre vârfuri. Astfel vei putea lua excesul de rimel, iar ele vor părea şi mai groase. Dacă nu ai reuşit să iei excesul de rimel sau dacă genele s-au lipit, este recomandat să foloseşti un pieptene special care va rezolva uşor problema.
Un alt truc este folosirea unui primer înainte de aplicarea rimelului, care va separa firele cu uşurinţă.
Alte sfaturi de care trebuie să ţii cont
Make-up artiştii recomandă folosirea rimelului doar pe genele de sus. Dacă doreşti să creezi iluzia unor ochi mai mari însă, poţi aplica produsul şi pe firele de jos. În cazul în care ţi se pare dificilă această mişcare, plasează un şerveţel sub ele cât timp te dai cu rimelul.
Nu este recomandat să mai aplici produs după ce s-a uscat primul strat deoarece acesta se poate aduna şi creea un look inestetic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates