Social Icons

luni, 1 aprilie 2013

12 lucruri pe care bărbaţii le detestă


 Credeai că doar ei pot face greşeli colosale la capitolul îngrijire? Fals! Sunt câteva obiceiuri de înfrumuseţare care te pot scoate din graţiile lui extrem de repede.Aşa cum ţie nu îţi plac sprâncenele efeminate la un bărbat sau mâinile neîngrijite, nici ei nu empatizează cu toate ideile năstruşnice de styling sau machiaj pe care eşti hotărâtă să le încerci.
PREA MULT PARFUM. Ştim, sunt arome după care pur şi simplu te topeşti, iar pasiunea se manifestă de cele mai multe ori prin... cantitatea necontrolată din momentul aplicării. Cu toate acestea, e bine să ţii cont că, folosind parfumul frecvent, nu îl mai simţi la adevărata putere. Cei din jurul tău îl vor aprecia însă la adevărata lui intensitate. Iar nasul fin al bărbaţilor sigur va fi agresat de generozitatea ta. Aşa că rezumă-te la trei pulverizări pentru apa de parfum şi la patru pentru apa de toaletă.
               
FOND DE TEN ÎN EXCES. Un strat prea gros de bază, căreia îi adaugi atentă corector şi pudră, nu va face decât să se întindă pe gulerul hainelor pe care le porţi şi chiar pe ale lui. El, dar şi cămaşa lui preferată, îţi vor mulţumi dacă estompezi surplusul de machiaj cu un bureţel şi te vei rezuma la un strat mai discret, cu probabilitate de migrare minimă.
              
  GENELE FALSE APLICATE GREŞIT. Să recunoaştem...este puţin înspăimântător şi pentru noi când vedem cum se desprind firele acelea lipite inestetic. Imaginează-ţi cum procesează el această imagine. Acelaşi efect îl poate avea şi o mascara ale cărei straturi nu le mai poţi număra – privirea împăienjenită la propriu nu flatează pe nimeni. Ideea este că poţi face uz de fals doar dacă rezultatul este sexy şi natural.
               
PIELEA USCATĂ. Sunt puţine lucruri mai lipsite de senzualitate ca nişte picioare uscate, nişte genunchi terni şi nişte coate exfoliate. Pielea ta trebuie să fie permanent hidratată, luminoasă şi catifelată, aşa că nu ai voie să uiţi de loţiunea emolientă aplicată imediat după duş. Ai să vezi efectul imediat – nu va putea să îşi mai ia mâinile de pe tine!
             
   FIRELE DE PĂR NEDORITE. Nimic nu îl dezarmează mai rapid ca nişte picioare fine ca mătasea. Aşa că, dacă foloseşti apartul de ras, pentru rezultate ireproşabile ai face bine să îl pui la lucru seara (picioarele se umflă uşor pe parcursul nopţii, iar dimineaţa sunt şanse multe să nu îndepărtezi chiar toate firele).
             
   UN ZÂMBET GĂLBIOR. Încercăm să fim blânde, dar chiar nu credem că există bărbaţi care să nu facă un pas înapoi atunci când au de-a face cu o dantură neîngrijită. Caută cele mai bune paste de dinţi şi pune-le la lucru consecvent.
           
     PRODUSELE CARE MIGREAZĂ DE PE BUZE. Nu am găsit bărbatul care să declare că îi place să rămână cu o cantitate considerabilă de ruj sau gloss după o sărutare. Ce bine că s-au inventat texturile rezistente la transfer!
                AUTOBRONZANTUL CU TONURI PORTOCALII. O colorare subtilă şi radioasă este superbă, însă un singur strat în plus poate fi catastrofal. Alege întotdeauna autobronzantul cu o singură nuanţă mai închis decât culoarea ta naturală, iar dacă îţi este prea teamă de rezultat, amestecă-l cu loţiunea de corp.
               
COAFURILE RIGIDE. Imaginează-ţi următorul scenariu: secunda unu - el, cu o privire tandră şi afectuoasă, încearcă să îşi treacă mâna prin părul tău. Secunda trei – privirea lui panicată, în momentul în care îşi dă seama că lacul tău fixativ ţi-a transformat coafura într-o plantă carnivoră. Serios vorbind, părul tău are nevoie doar de strălucire naturală şi de un parfum discret pentru a-l cuceri definitiv, nu de lac fixativ fără măsură.
                SMOKY-EYES PREA DRAMATICI. Totul începe frumos – tu, în oglindă, şi o paletă de machiaj gata de pus la lucru. Rezultatul poate să iasă rapid din scenariul idilic de îndată ce suprapui prea multe culori, în cantităţi prea mari.
                ACCESORIILE PREA CURAJOASE. Da, se poartă pe cele mai mari podiumuri, le poţi adopta la ocazii cu totul şi cu totul speciale, dar nu la o întâlnire cu el. Accesoriile de păr mult prea complicate îi vor rezerva dreptul să fie circumspect.
              
  UNGHIILE ÎN MODELE PREA COOL. Desigur, scoatem din discuţie varianta unghiilor neîngrijite, însă poţi da greş şi dacă urmezi prea atent cele mai recente tendinţe ale podiumului. Sunt lucruri pe care, pur şi simplu, ei nu le pot asimila ca fiind atractive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates