Social Icons

luni, 22 aprilie 2013

Buze ombre - o nouă tendinţă de make-up




După un sezon în care părul ombre a devenit noul fetiş al vedetelor în materie de hairstyle, urmat de obsesia recent dezvoltată pentru unghiile în acelaşi stil, designerii au lasant un nou trend: buzele ombre. În culisele spectacolelor de modă pentru primăvară 2013, make-up artiştii au experimentat cu o gamă variată de duo-uri cromatice, promovând combinaţiile de culori din aceeaşi gamă sau, uneori, situate la o diferenţă considerabilă de tonuri.
Pentru a obţine acest look realizează, în primă fază, o exfoliere a buzelor. Poţi folosi zahăr brun. Hidratează-le, ulterior, cu un balsam foarte emolient sau cu miere.      
După ce ai pregătit buzele, a venit momentul aplicării celor două nuanţe de ruj. Este esenţial să foloseşti pensule în acest sens, deoarece cheia unui astfel de look o reprezintă blending-ul. Varianta mai abordabilă a acestui make-up propune aplicarea nuanţei mai deschise de ruj în interiorul buzelor şi a celei mai închise pe linia de contur. Desgineri precum Basso Brooke, Jason Wu sau Diane von Furstenberg au propus şi adăugarea câtorva tuşe de culoare mai închise în centrul buzelor, iar petele de lumină au fost aplicate în exteriorul lor.
Aplică rujul mai deschis pe toată suprafaţa buzelor. Cu o linie subţire, trasează rujul închis fie pe linia de exterior, adică pe contur, fie în centrul buzelor. Urmează cel mai important pas: blending-ul. Folosind pensula, trage de culoarea din exterior înspre interior. Acestea se vor estompa reciproc la punctul de întâlnire şi vei obţine un look uniform.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates