Social Icons

miercuri, 24 aprilie 2013

Secretele unui machiaj reuşit cu creion dermatograf




Creionul dermatograf este, poate, unul dintre cele mai versatile produse de machiaj, având în vedere că poate fi utilizat atât pentru definirea formei ochilor sau pentru realizarea unui look natural, cât şi pentru obţinerea unui machiaj seducător tip smokey sau a unuia foarte vesel, colorat.
                Din păcate, puţine dintre noi sunt conştiente de importanţa dermatografului şi de meritele pe care acesta le are în crearea unui look impecabil. Creionul dermatograf oferă luminozitate şi senzualitate privirii, evidenţiază nuanţa irisului şi poate transforma cu uşurinţă un machiaj de zi într-unul perfect pentru seară. În plus, acesta este perfect în zilele în care eşti presată de timp şi ai nevoie de un truc rapid, care să îţi contureze şi să îţi intensifice privirea.
                Descoperă cele mai frumoase idei de machiaj cu creion dermatograf şi află totul despre cum poţi realiza cele mai interesante look-uri cu ajutorul acestui produs cosmetic care nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj a nici unei femei.
Aplicarea creionului dermatograf la baza genelor
Dermatograful reprezintă varianta mai soft a tuşului de ochi. În funcţie de machiajul folosit, creionul dermatograf poate mări sau poate alungi ochii, poate umple golurile din linia genelor şi poate corecta diverse defecte, şi nu în ultimul rând, poate oferi senzualitate şi profunzime privirii.
                Trasează linia conturului sprijinind cotul pe o suprafaţă dură, iar cu arătătorul de la cealaltă mână trage puţin de colţul ochiului în exterior, ca să întinzi pielea şi să aplici linia uniform. Pentru un aspect natural, conturează pleoapa superioară cu o linie subţire, puţin îngroşată la coada ochiului. Dacă vrei să obţii un contur difuz, întinde linia cu o pensulă moale şi subţire. În schimb, dacă îţi doreşti un look mai intens şi mai bine definit, umezeşte puţin vârful creonului dermatograf.
Machiaj natural cu creion dermatograf
                Dacă îţi doreşti un machiaj de zi natural, dar atrăgător, care să îţi pună în evidenţă ochii, aplică pe toată pleoapa superioară un fard bej, piersică, roz sau auriu, apoi trasează cu dermatograful kohl o linie subţire, puţin îngroşată spre exterior. Astfel, forma ochilor va fi pusă în valoare, iar genele vor părea mai dese. În plus, pentru a te bucura de o privire luminoasă şi odihnită, aplică un dermatograf bej sau alb pe mucoasa ochilor.
                În cazul în care nu îţi place să foloseşti creionul contur negru, de tip khol, cel mai indicat este să foloseşti un dermatograf de culoare maro închis. Acesta va defini privirea şi linia genelor, în timp ce îţi va oferi un look extrem de natural.  
Machiajul cu creion dermatograf ca alternativă la machiajul cu tuş
                Aplicarea dermatografului este o alternativă mai uşoară şi mai rapidă decât aplicarea tuşului de ochi, deoarece acesta nu necesită atât de multă precizie şi îndemânare. În plus, creionul dermatograf îţi oferă un look mult mai natural în comparaţie cu tuşul, fiind perfect pentru un machiaj de zi mai puternic, cât şi pentru un look dramatic, de seară.
                Dintre cele mai populare tehnici de machiaj cu creionul dermatograf, care pot înlocui cu succes efectele machiajului cu tuş, se numără modelul cat-eye, cel coadă de rândunică şi cel dramatic, obţinut în urma trasării unei linii foarte groase pe pleoapa superioară. Indiferent de modelul ales, dermatograful îţi va oferi un look îndrăzneţ, seducător şi foarte atrăgător.  

Machiaj smokey cu creion dermatograf
                Cine ar fi crezut că un simplu creion kohl poate sta la baza unui unui machiaj smokey eye intens şi rezistent. Machiajul smokey este în vogă de câteva sezoane şi nu dă semne să ne părăsească prea curând, având în vedere că poate fi realizat foarte uşor şi rapid, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase.
                Pentru a realiza acest look, începe prin trasarea unei linii groase cu dermatograf negru. După aceea, cu ajutorul unei pensule moi, estompează uşor linia şi extinde-o până în pliu. La final, aplică un fard închis peste creionul dermatograf, pentru ca rezultatul să fie unul foarte intens, care să îţi pună în valoare privirea şi culoarea ochilor.

Machiaj cu creion dermatograf colorat
                În cazul în care dermatograful de culoare neagră ţi se pare prea banal sau pur şi simplu preferi look-urile vesele şi colorate, încearcă un machiaj cu creion dermatograf colorat. Fie că alegi să îţi conturezi ochii şi să îţi complimentezi culoarea irisului cu un creion contur verde, albastru, mov sau roz, fie că vrei să îţi evidenţiezi machiajul cu un strop de culoare, dermatograful colorat poate reprezenta de multe ori alegerea ideală.  

Machiajul cu creion dermatograf este unul dintre cele mai simple şi mai rapide machiaje, care te ajută să îţi pui în valoare ochii şi să obţii un look seducător şi intens. Este important să nu te rezumi la o singură tehnică de machiaj şi să încerci toate opţiunile pe care acest produs cosmetic extrem de versatil ţi le poate oferi, de la machiaje seducătoare smokey, la machiaje colorate sau look-uri naturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates