Social Icons

duminică, 7 aprilie 2013

Află cum poţi obţine o culoare intensă a părului, fără a te vopsiVrei să îţi înfrumuseţezi culoarea părului, dar nu ai vrea să apelezi la substanţe chimice? Poţi încerca metodele naturiste de colorare a părului şi vei fi încântată de rezultate.
Păr negru
                Amestecă o jumătate de cană de oţet de vin cu un sfert de cană de sos de soia. Această soluţie îţi va hrăni părul în profunzime şi are un pigment brun care va acţiona asupra firului de păr, mărind intensitatea culorii. Păstrează pe păr acest amestec timp de 15-20 de minute şi apoi clăteşte bine.
Păr roşcat           
                După ce îţi speli părul cu şampon, clăteşte-l cu suc natural de merişor şi vei putea admira apoi nuanţele de roşu intens pe care părul tău le va reflecta.
Păr blond
                Pentru părul blond, cel mai bun tratament pentru intensitatea culorii este ceaiul de muşeţel. Fă ceaiul foarte concentrat şi aplică-l pe părul uscat. Dacă se poate, ar fi bine să-ţi usuci părul apoi la soare, şi nu cu foehnul. Lasă ceaiul să acţioneze timp de 20 de minute, spală-te cu şampon şi apoi clăteşte bine cu apă călduţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates