Social Icons

duminică, 3 martie 2013

3 trenduri de înfrumuseţare



     Marile capitale o ţin dintr-o prezentare de modă într-alta, aşa că trenduri tot să fie! Nu disperaţi! În materie de “beauty”, numai trei sunt norocoase. Iată!
          Oja neagră
     Chiar dacă nu mai ai 14 ani şi nici nu mai asculţi demult muzică rock, asta nu înseamnă că nu poţi purta ojă neagră.
     Dacă vrei să mai domoleşti un pic efectul sever al negrului, îţi sugerez să alegi un produs lucios şi nu mat. De asemenea, unghiile trebuie tăiate cât mai scurt. Negrul şi unghiile lungi nu fac casă bună! Vei arăta ca o vrăjitoare. Asigură-te că ai mâinile hidratate şi cuticulele îngrijite.
          Sprâncene groase
     Vremea sprâncenelor subţirele e apusă de mult, aşa că nu ai nicio scuză să le mai ţii aşa. Oricum, în ceea ce le priveşte, moda nici nu prea se aplică, dacă mă întrebi pe mine.
     Nişte sprâncene ceva mai groase, vor fi întotdeauna mai frumoase şi mai atractive decât unele abia vizibile!
     Foloseşte un creion special, pentru a le defini şi ai grijă ce culoare alegi. Nu folosi nuanţe prea închise! Şi ţine minte, nu e suficient să le pensezi (pe margini), mai trebuie şi tunse, cel puţin o dată pe săptămână.
         Ruj roșu
     O pereche de buze pline şi roşii ca sângele, alăturate unor ţinute sofisticate, îţi garantez că vor întoarce multe capete prin oraş.
     Tu de să nu încerci? Şi apropo, nu este musai să porţi ţinutele alea super sofisticate de care-ţi spuneam mai devreme! O pereche de jeanşi şi o bluză lejeră sunt mai mult decât potrivite.
     Alege o nuanţă care să meargă cu părul, dar şi cu tenul tău şi optează pentru o variantă mată. Este mult mai feminină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates