Social Icons

vineri, 22 martie 2013

Vrei o culoare de păr nouă, strălucitoare, fără să mergi la salon? Încearcă o vopsea homemade pentru brunete!



Dacă n-ai nici timp, nici bani să mergi la salon ori de câte ori părul tău vopsit îşi pierde culoarea şi strălucirea, am descoperit reţeta unei vopsele homemade pe care o poţi încerca. Nu este vorba despre o vopsea permanentă, bineînţeles, dar credem că diferenţa de preţ merită; în plus, nu conţine deloc substanţe chimice, care să dăuneze părului.
                În loc să te vopseşti sau să-ţi faci şuviţe, poţi încerca această vopsea DIY (do it yourself) pentru a-ţi face părul brunet mai strălucitor şi, poate, cu o nuanţă mai deschis.

                Înainte de a probă însă "reţeta" de mai jos, ţine cont de faptul că vopseaua este pentru brunete, nu pentru blonde sau şatene.
Iată şi ingredientele:
1/2 cană de apă
1/2 cană de cafea măcinată
1 ciocolată neagră
1 linguriţă de suc de lămâie
                Amestecă cafeaua cu ciocolată la foc mic, până când ciocolata se topeşte. Lasă amestecul să se răcească, înainte de a adăuga sucul de lămâie. După ce te speli cu şampon şi te usuci, aplică amestecul pe părul uscat. Acoperă-ţi capul cu o cască de duş şi lasă "vopseaua" timp de 15-20 de minute. Clăteşte-te bine. Cafeaua îţi va deschide la culoare părul, mai ales dacă e brunet închis, ciocolata îl va hrăni, iar lămâia va îndepărta excesul de produs. Părul tău va avea o culoare nouă şi o strălucire sănătoasă rapid, uşor şi practic gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates