Social Icons

marți, 5 martie 2013

Eşti blondă? Iată cum te machiezi!



Pentru femeile cu părul blond, unele culori, atunci când vine vorba de machiaj, pot fi prea dure. Dacă vrei să arăţi bine şi să-ţi pui în valoare frumuseţea naturală, urmează aceste câtva sfaturi simple!
Secret: Blondele arată cel mai bine machiate în tonuri calde. Pe obraji și buze, încearcă un roz pal sau o nuanţă de piersică- roze.
                                Alege roz
                Machiajul de zi cu zi al blondelor ar trebui să fie luminos și natural. Fardul de pleoape poate fi roz sau bej, fardul de obraz roze, iar rujul neutru. Cam de atât ai avea nevoie pentru a arăta bine. Evită rimelul negru şi foloseşte în schimb, unul maro.
Fii sofisticată purtând argintiu
Pentru o seară specială, experimentează cu tuşe de argintiu sau gri-fumuriu. Aplică pe întreaga pleoapă mobilă un gri deschis la culoare, urmând ca în cuta oculară să aplici un fard ceva mai închis. Un fard de obraz corai, dar şi un ruj nu foarte lucioas, îţi vor completa discret look-ul de seară.
Ia în considerare culoarea ochilor
Pentru machiajul ochilor, blondele cu ochi albaştri arată cel mai bine atunci când folosesc nuanţe reci, cum ar fi gri argintiu și albastru metalic. Dacă ai ochii căprui, atunci poţi merge pe nuanţe de maro și prună. De asemenea, pentru sprâncene, recomandat ar fi ca acestea să aibă o nuanţă cu un ton mai închis decât restului părului, pentru a defini faţa.  
Atunci când te machiezi este foarte important să ţii cont atât de culoarea părului, dar şi de cea a ochilor şi a tenului. Dacă ai, de exemplu,un ten mai închis sau  măsliniu, apelează la tonuri pământii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates