Social Icons

marți, 26 martie 2013

Idei originale de prindere a eşarfei



O eșarfă frumoasă poate fi accesoriul perfect pentru orice ţinută, asta dacă ştii câteva modalități de a o lega la gât. În cazul în care nu ai experimentat niciodată cu tehnicile de prindere, iată câteva repere! Sperăm să-ţi fie de folos!
„Ascot Wrap”
                Acest mod simplu de a prinde o eşarfă este perfect pentru modelele dreptunghiulare. Începe cu eșarfa în jurul gâtului, cu ambele capete atârnând spre buric. Înfăşoară unul din capete în jurul celuilat de două ori și apoi, adu partea de jos, prin bucla creată.
„Infinity Shrug
                Eșarfele „Infinity” au devenit foarte elegante în ultimii ani, dar nu trebuie să le porţi doar în jurul gâtului. Eşarfa fără cap şi fără coadă, poate fi răsucită, până obţii un fel de 8. Ulterior, bagă mâinile prin ochiurile astfel formate, lăsând 8-ul la spate. Vei obţine un fel de vestă sau bolero.
Muffler”
Acest model de prindere este elegant și îţi păstrează şi gâtul, și pieptul la căldurică. Începe prin a îndoi eşarfa pe jumătate, pentru a obţine una triunghiulară. Lasă partea cu unghiul de 90 grade pe piept şi du capetele rămase către spate, înnodându-le. Dacă eşarfa este prea lungă, le poţi aduce înapoi în faţă, lăsându-le pe dedesubtul „jaboului” obţinut mai devreme.
Nod franţuzesc „Double Wrap”
Ia o eșarfă de mătase pătrată și împătureşte-o până obţii un dreptunghi lung și subțire, astfel încât lățimea lui să-ţi acopere gâtul. „Calculează-ţi” lungimea eșarfei, astfel încât să reuşeşti să o dai de două ori pe după gât. Adu capetele în faţă şi fă nod.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates