Social Icons

luni, 4 martie 2013

Eşti brunetă? Iată cum te machiezi!



     Atunci când te pregăteşti să te machiezi, ia în considerare atât pigmentul pielii și culoarea ochilor, cât și nuanța părului. Pentru a arăta de nota 10, urmează aceste sfaturi utile!
     Când ne gândim la versatilitate, femeile brunete par a fi cele mai „înzestrate”, tocmai datorită părului lor, pentru că orice tip de machiaj ar alege, va merge de minune cu culoarea închisă a podoabei capilare.
     În ceea ce priveşte machiajul ochilor, brunetele cu ochii căprui pot folosi tonuri de violet și maro.
    Dacă ai ochii albaștri, încearcă farduri gri sau un eye-liner de culoarea cărbunelui. În cazul unui păr șaten cu ochi albaștri, poţi apela la maro, tonuri aurii sau bronz, finalizate cu ajutorul unei mascara maro.
          Colorează-ţi buzele
     În majoritatea cazurilor, rujurile şi fardurile de obraz în tente pale sau de roz, nu flatează nici o brunetă! Dacă ai părul închis la culoare poţi experimenta cu mai multe culori şi nuanţe.
Roşul „picant” arată grozav, atunci când părul tău este mediu sau chiar maro închis. Nişte buze corai sau piersică accentuează frumos culoarea naturală a părului tău.
         Farduri de ochi și culori pentru fardul de obraz     Accentuează-ţi ochii, cu ajutorul unor farduri puternic pigmentate; foloseşte şi un creion de contur, pe care să-l întinzi un pic, pentru a-l domoli un pic, dar şi două straturi de rimel maro.
     Brunetele cu ochii căprui pot folosi aproape orice culoare de fard atunci când vine vorba de ochi!      Dacă ai ochii verzi, te poţi folosi de nuanţe de mov, dar şi de un dermatograf închis la culoare.           Păstrează restul feţei naturală şi dă-te cu un pic de gloss.
     Obrajii, dar şi buzele brunetelor arată foarte bine în nuanţe de roz, maro și bronz-trandafiriu.
     În ceea ce priveşte sprâncenele, acestea ar trebui să fie cu 1-2 nuanţe mai deschise decât culoarea părului tău, pentru a-ţi îndulci trăsăturile feţei.  
         Ia în considerare şi culoarea şuviţelor tale     Atunci când îţi cumperi cosmetice şi farduri, fii atentă nu doar la culoarea de bază a părului tău, dar şi la cea a şuviţelor. Dacă ai şuviţe blonde poţi purta, de exemplu, farduri în nuanţe de roz; în cazul în care ai avea ochii căprui şi şuviţe roşcate, acest lucru nu ţi s-ar potrivi la fel de bine.  
     Încearcă să alegi mereu culori bogate, pentru machiaj; vezi cum ţi se potrivesc roşul picant, piersica și coraiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates