Social Icons

vineri, 22 martie 2013

Mirandaart are un fic şi şase one-shooturi



Ficul se numeşte „Institutul Carlos”, are până acum 8 capitole. Rezumat: „Personajul în jurul căruia se va învârti acţiunea este Edward Cullen. El a fost abandonat când era mic şi peste şapte ani a fost adoptat, însă el a rămas marcat de această respingere maternă şi ţelul său în viaţă este să-şi cunoască părinţii biologici şi să le arate că s-a descurcat fără ei. Pentru a ajunge acolo el a primit o bursă la Institutul Carlos unde vin cei mai inteligenţi oameni. Când termină şcoala el dezamăgit de rezultatele lui nemulţumitoare nu le spune părinţilor adevărul, le spune că a fost la un internat oarecare şi duce o viaţă mizeră şi săracă. Nu-şi găseşte locul, însă descoperă iubirea, pe Bella, dar din cauza traumei interioare duce o viaţă mai lipsită de fericire ca înainte s-o cunoască. Este un fic mai mult psihologic, bazat pe cunoaşterea propriei persoane şi prezintă trecerea lui Edward de la un orfan la un om nefericit până la cunoaşterea proprei persoane.” Îl găsiţi aici.

Primul one-shoot se numeşte „Bampidensti”. Rezumat: „Înainte ca copii să se nască ei stau într-o stea şi de acolo începe povestea mea. Barbara este un pui necopt ce aşteaptă să rămână însărcinată o actriţă, ca să ajungă şi ea, la rândul ei, în această lume. Dar nu e important cine v-or fi părinţii ei, ci ce a făcut ea prima oară când s-a născut. A fost o femeie frumoasă, capricioasă, prefăcută, în stare de orice ca să devină artistă, chiar dacă drumul ei este plin de moşi şi de ruşine trupească, e în stare de orice. Citiţi ca să aflaţi cum se poate îndeplini un vis în cel mai uşor şi mai rapid mod.” Îl găsiţi aici.

Al doilea one-shoot se numeşte „Două femei şi o nuntă”. Rezumat: „Bella şi Edward s-au căsătorit, dar cineva a uitat să le explice lui Esme şi Rene – Esme este mama lui Edward, iar Rene naşa – că luna de miere este doar pentru miri. Aşa că cei doi s-au trezit cu cele două femei, Edward fiind obişnuit cu bătaia dintre cele două pentru el nu s-a simţit atât de ofensat de aparţia lor, însă Bella da. Iar de acum proaspăta soţie trebuie să suporte că altcineva să stea cu soţul său, să fie închisă în cameră ca să-i despartă, să ia alt taxi pentru că nu avea loc cu soţul şi cele două femei, să nu doarmă cu Edward şi multe altele. Oare vor ajunge să divorţeze din cauza asta? Oare ce se va întâmpla?” Îl găsiţi aici.

Al treilea one-shoot se numeşte „Învaţă să omori”. Rezumat: „Edward este un om ghinionist, dar cu adevărat ghinionist. A fost obligat s-o omoare pe Bella, deoarece ea primea când s-ar fi căsătorit o mare avere, iar rudele sale au încercat s-o omoare, însă, criminalul nostru profesionist s-a îndrăgostit şi a încercat s-o salveze, însă a omorât-o pe mama ei. Edward a fost lângă Bella în acest moment şi ea a început să ţină mult la el, însă nu-l iubeşte, iar din cauza problemelor financiare îl roagă să se căsătorească cu ea, el acceptând imediat. Când se descoperă că Edward este criminalul, Bella îl ajută ca să nu-şi piardă moştenirea, însă acesta acceptă să fie închis ca ea s-o piardă. Ce a dus la acest sfârşit? Oare acesta este sfârşitul?” Îl găsiţi aici.

Al patrulea one-shoot se numeşte „Nici nu m-am gândit”. Rezumat: „Bella îşi doreşte foarte mult să se căsătorească, şi cum nu a găsit persoana ideală, se ocupă de nunţile altora. Pentru ea căsătoria este sacră, nimeni nu are voie să se bage între miri şi nu ar trebui să existe divorţul. Dar se îndrăgosteşte de Edward, bărbat căsătorit. Ce o să facă? ” Îl găsiţi aici.

Al cincilea one-shoot se numeşte „Tot la mine te întorci”. Rezumat: „Bella şi Edward au fost obligaţi să se căsătorească din cauza banilor. Bella are un amant, Edward de asemenea, amândoi îl iubesc pe celălalt, amândoi doresc să primească iubire de la partener, dar ce nu e bine? De ce nu sunt împreună?” Îl găsiţi aici.

Al şaselea one-shoot se numeşte „Trecând frontiera”. Rezumat: „Are două părţi. Prima ne învaţă că de la ceva obişnuit, cum e iubirea, poate lua naştere mult mai multe, despre partea obişnuită a vieţii, Altreileaamurg a redat perfect asta datorită stilului în care a fost scris, în timp ce eu, Mirandaart. am avut misiunea de-a aduce neobişnuitul în discuţie, şi sper că o să se vadă diferenţa şi după formulare. Totul a fost gândit ca cele două părţi să fie total opuse, din toate punctele de vedere. Prin acest one-shot se observa cât de repede ţi se poate schimba viaţa. A doua parte se poate rezuma la o întrebare: “Unde e Bella ?”.Sper că o să rămâneţi încremeniţi.” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates