Social Icons

vineri, 29 martie 2013

Cum să te machiezi la prima întâlnire. Impresionează-l garantat folosind aceste trucuri



                Nu ştim bărbaţii cum sunt, dar noi când ne gândim la prima întâlnire ne vedem puse în situaţia de a lua tot felul de decizii importante: cu ce ne îmbrăcăm, ce încălţări alegem, care este machiajul potrivit, cât vrem să dezvăluim despre noi.
                Ei bine, astăzi vrem să îţi oferim o mână de ajutor în ceea ce priveşte machiajul ideal pentru prima întâlnire. Sfaturile vin de la o adevărată expertă în domeniu, Lisa Eldrige fiind una dintre specialistele la care revista Vogue apelează adesea pentru a le aranja pe starurile internaţionale care pozează pentru copertă.
Înainte de a invada trusa de farduri, ţine minte că look-ul pentru care optezi trebuie să se potrivească personalităţii tale şi că nimic nu te va face să arăţi mai bine decât caracterul tău.
Machiajul pentru prima întâlnire trebuie să reflecte întâlnirea propriu-zisă: gândeşte-te la locaţie, la activităţi, la lucrurile pe care vrei să le obţii. O plimbare în parc, un film, un ceai... toate presupun adoptarea unei noi strategii, cel puţin în ceea ce priveşte machiajul.
Sfaturile Lisei vor fi unele generale deci, pe care tu vei avea libertatea să le adaptezi personalităţii şi date-ului tău. Iată cum trebuie să procedezi:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates