Social Icons

vineri, 15 martie 2013

Vopsirea părului la menstruaţie: ce trebuie să ştii



                Există un binecunoscut mit conform căruia vopsirea părului la menstruaţie influenţează rezultatul final. La un moment dat probabil că te-ai întrebat şi tu dacă într-adevar există baze reale în această afirmaţie. Răspunsul este că vopsirea părului la menstruaţie este permisă şi nu afectează cu nimic obţinerea nuanţei dorite.
Mituri privind vopsirea părului la menstruaţie

- Fluctuaţiile hormonale din timpul menstruaţiei pot afecta rezultatul vopsirii părului. Fals! Un proces chimic din exterior nu poate fi afectat de schimbările hormonale din organism.
-Din cauza faptului că în timpul menstruaţiei eşti mai sensibilă, vopsirea îţi poate dăuna. Fals! Reacţii alergice pot fi oricând de la vopsea, de aceea în prospect vei găsi ca recomandare să încerci întâi vopseaua pe o mică suprafaţă să vezi cum reacţionezi. 
În ceea ce priveşte vopsirea părului la menstruaţie, poţi să o faci liniştită, pentru că nu există niciun motiv real care să te oprească. Aşa că, înainte să dai curs la tot ceea ce zice lumea, informează-te şi numai atunci vei putea lua decizia corectă.


Un comentariu:

Danny spunea...

Te-am nominalizat pentru Liebster Award
http://danieladiaryonlinedany.blogspot.com/2013/03/nominalizare-liebster-award.html

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates