Social Icons

duminică, 6 februarie 2011

Păcate


"Păcate" este scrisă de Judith Gould. M-a marcat foarte mult acestă carte, mai ales puterea personajului principal, care deşi a trecut prin atâtea lucruri într-un final a izbutit să-şi îndeplinească visul.
Aceasta este descrierea de pe coperta cărţii: "Nimic nu era prea mult pentru Helene Junot. Ajutată de frumuseţe şi inteligenţă, a întemeiat cel mai mare concern al revistelor de modă din lume. Helene însă nu a uitat niciodată ororile copilăriei, uciderea brutală a mamei, violarea surorii ei de către nazişti, şi anii de coşmar trăiţi în Franţa, ca orfan sărac. Este povestea unei femei îndrăzneţe care a avut curajul de a recurge la orice pentru a se răzbuna şi a ajunge în cele mai înalte cercuri ale puterii financiare, dar şi tăria de a renunţa la tot pentru iubirea de la care spera împlinirea vieţii. AMBIŢIE, DRAGOSTE ŞI RĂZBUNARE."
Acţiunea este foarte captivantă şi uneori foarte tragică, însă eu una nu am putut să o las jos din mână până când nu am terminat să o citesc. Trebuie să recunosc de asemenea că finalul m-a cam lăsat în ceaţă.
Aţi citit cartea? Voi ce cărţi ne recomandaţi?

3 comentarii:

Ruxandra spunea...

Da, am citit cartea si volumul 1 si 2. Merita citita! Va recomand sa cititi cartea 'Apa pentru elefanti'. Mie mi-a placut f mult.

Ruxandra spunea...

cred ca finalul 'te-a lasat in ceata' pt ca exista si volumul al doilea al povestii.

Anonim spunea...

Da...am aflat însă cum am împrumutat cartea nu am ştiut şi persoana respectivă nu are volumul 2...din păcate, iar acum o caut fără succes

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates