Social Icons

marți, 21 august 2012

7 trucuri ca să arăţi superb în pozele din vacanţă


Pe lângă crema de protecţie solară, din bagajul de vacanţă nu trebuie să lipsească aparatul de fotografiat! Nu poţi să nu imortalizezi toate momentele frumoase pentru că altfel cum o să le arăţi tuturor prietenilor ce aventuri ai trăit? Îţi dăm câteva sfaturi pentru a seduce aparatul foto şi pentru a arăta grozav în fiecare cadru!
1. Pudra autobronzantă. Nu că nu ai fi pe cale să te bronzezi, dar pudra autobronzantă face tenul să strălucească de sănătate şi, cu puţină tehnică, poţi contura faţa şi accentua pomeţii, îmbunătăţind forma feţei, dacă e cazul. Astfel o poţi alungi sau îngusta cu nişte umbre. 
2. Rimelul rezistent la apă. Va fi secretul tău! Puţin rimel îţi va mări ochii în fotografii şi nu se va întinde chiar dacă transpiri sau intri în apă. Poţi folosi şi puţin fard-cremă rezistent la apă, dacă vrei un efect mai dramatic, dar nu exagera: trebuie să pari totuşi nemachiată!
3. Culori contrastante. Dacă ai pielea deja înnegrită, un costum de baie într-o culoare deschisă foarte aprinsă îţi va scoate în evidenţă bronzul. Astfel, în toate pozele vei fi imposibil de ratat! Evită imprimeurile puternice pentru că vor distrage atenţia de la faţa ta.
4. Odihneşte-te şi stai departe de alcool. Oboseala şi deshidratarea îţi vor urâţi tenul şi îţi va fi imposibil să scapi de pungile de sub ochi. Bea multă apă şi limonadă şi foloseşte o cremă pentru conturul ochilor pentru a-ţi păstra prospeţimea chipului.
5. Profită de lumina naturală. La apus sau la răsărit, lumina naturală este blândă şi foarte plăcută în fotografii. De asemenea, lumina naturală te va face să arăţi mult mai bine decât blitz-ul.
6. Arată-ţi partea mai bună. Toţi avem o latură mai bună, chiar şi cei mai simetrici dintre noi. De obicei, e partea pe care îţi porţi cărarea. Sau cea în care sprânceana arată mai bine. Pozează cu această latură pentru a avea poze de care să fii mândră.
7. O faţă perfectă. Scoate puţin barbia din piept ca să eviţi surprinderea unei bărbii duble. Zâmbeşte cu ochii: gândeşte-te la ceva plăcut ca să exprimi asta cu toată figura, nu doar cu zâmbetul. Nu rânji, însă: un zâmbet discret arată mai bine în poze!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates