Social Icons

duminică, 26 august 2012

Cinci trucuri pentru unghii perfecte


Orice-ai face, nu reuşeşti să ai manichiura perfectă? Totuşi, e mai simplu decât ai crede, dacă înveţi câteva trucuri.
1. În primul rând, nu uita să-ţi asiguri doza zilnică de vitamine A, B, C şi D. Poţi să-ţi umezeşti şi degetele cu suc de portocale, care e plin de vitamina C şi acid folic.
2. Orice activitate pe care o faci cu mâinile contribuie la creşterea unghiilor.Paradoxal, de exemplu, dacă tastezi mult la calculator sau găteşti, ai toate şansele să obţii unghiile pe care le doreşti.
3. Nu uita să-ţi cureţi mainile şi cuticulele cu regularitate. Foloseşte uleiuri speciale şi aplică pe cât de des poţi un strat de lac de unghii pentru a preveni crăparea şi exfolierea.
4. Acesta este unul dintre cele mai ciudate sfaturi, dar, dacă îţi doreşti unghii lungi, merită o încercare. Ia un căţel de usturoi şi freacă-l pe unghii timp de 30 de minute. Mirosul de după poate fi îndepartat cu o felie de lămâie.
5. Fereşte-te de orice este abraziv. De asemenea, evită să utilizezi acetona pentru îndepartarea lacului de unghii mai mult decât odată pe săptămână şi poartă manuşi atunci când faci curat în casă sau speli vasele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates