Social Icons

sâmbătă, 11 august 2012

Zece greşeli de stil pe care trebuie să le eviţi


Întotdeauna femeile au căutat să fie cât mai atrăgătoare, să fie în pas cu moda, să-şi eclipseze “rivalele”.  Ne dorim să fim cât mai plăcute şi apreciate. Cu toate acestea avem mereu o problemă: Cum ne îmbrăcăm? Cum  asortăm hainele? Ce anume se poartă?
Noi îţi prezentăm câteva greşeli majore, pe care NU trebuie să le faci niciodată, dacă vrei să fii bine îmbrăcată:
1. Nu arăta prea mult - A te îmbrăca cu haine exagerat de scurte şi în acelaşi timp foarte decoltate nu este deloc sexy. Dimpotrivă! Este o mare diferenţă între a fi sexy şi a fi vulgară.
2. Cu "aripiorele" pe afară - Nimeni nu este perfect,dar dacă ştim să ne alegem ţinutele care ne avantajează, micile defecte pot fi ascunse. O greşeală des întâlnită pe care o fac fetele este faptul că nu ţin cont de fizicul lor. Spre exemplu, numeroase persoane preferă pantalonii cu talie joasă, fără să ţină cont de şoldurile inestetice rămase pe afară.
3. Blocată în trecut. Uneori  fetele rămân blocate într-o perioadă de timp şi refuză să recunoască că stilul de viaţă, modă şi silueta s-au schimbat. Este bine să păstrezi câteva piese vintage, dar nu să te îmbraci ca o adolescentă de 16 ani, atunci când silueta nu îţi mai permite, sau ceea ce era la modă cu cinci ani acum pare deplasat.

4. Haine mult prea mici pentru silueta ta. O altă greşeala de care trebuie să ţinem cont este alegerea hainelor . Dacă  dorim să arătăm bine îmbrăcate, trebuie să acordăm grijă şi acestui aspect. Încercaţi să nu purtaţi haine mai mici, care la cea mai firavă mişcare pocnesc pe voi, doar pentru a părea mai slabe. Nu reuşiţi să păcăliţi pe nimeni astfel.
5. Calitatea materialelor. Nu este obligatoriu să cumperi materiale cât mai scumpe pentru a face o bună impresie, dar nici nu este indicat să le cumperi pe cele mai ieftine. Decât să îţi iei 12 tricouri de proastă calitate, care se strică la primul spălat, mai bine îţi iei doar unul, dar calitativ.
6. Bronzul exagerat. Cabine de bronzat, creme autobronzate - sunt soluţii cu adevărat folositoare atunci când te simţi complexat, inconfortabil. Dar există o mare diferenţă între a folosi şi a abuza de toate acestea. Foloseşte totul cu limite. Ai pielea albă şi îţi doreşti o piele ciocolatie, un bronz auriu? E ok, să te bronzezi puţin, dar nu exagera pentru că nimănui nu îi place să iasă cu un pui la rotisor pe stradă, ca să nu mai vorbim la riscurile la care te supui dacă mergi la solar sau stai excesiv la soare.

7. Încălţăminte murdară. Mai este ceva de zis aici? Cred că nuuu! Toate fetele ar trebui să ştie că nu au voie să poarte niciodată încălţămintea murdară sau  pantofii cu tocurile roase, în speranţa că nu se observa. Fii îngrijită!
8. Ţinutele neglijente. Dacă nasturele unui sacou este lipsă, dacă o bluza are o pată de grăsime sau un fir descusut, repară! Aceste aspecte ies întotdeauna în evidenţă. Vei lăsa impresia că eşti o fată neîngrijită şi nu cred că vrei asta.
9. Machiajul şi tocurile la plaja. Întotdeauna au existat discuţii despre machiajul exagerat, dar ce ziceţi despre fetele, care se machiază şi poartă tocuri chiar şi atunci când nu este cazul? Să mergi la plajă, încercând să ieşi în evidenţă pe nişte platforme imense, iar fondul de ten şi mascara să ţi se întindă pe faţă? Penibil!!! 
10. Logo-urile.  O altă greşeală des întâlnită, este alegerea unor ţinute sau accesorii “ fake”. Nu încerca să ieşi în evidenţă cu ele, pentru că nu vei impresiona pe nimeni. Este de preferat  să porţi o geantă de calitate, dar care nu este Louis Vuitton, decât să porţi  un fals de plastic. Un sfat sincer : Evită-le!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates