Social Icons

sâmbătă, 25 august 2012

Nouă trucuri care garantează că o să arăţi fabulos în poze


Aflate în faţa aparatelor de fotografiat, multe femei se pierd numai la gândul că ar putea arăta nereuşit în poze. Noi îţi sugerăm câteva mici trucuri care te ajută să scapi te tracul de aparat foto şi care garantează că o să arăţi că o stea în toate pozele.
1. Zâmbeşte. Nu are rost să încerci să pozezi cu buzele încordate, când nimic nu este mai frumos decât un zâmbet radiant. Şi pentru cât mai multă naturaleţe, gândeşte-te la ceva amuzant şi zâmbetul va veni fără nici un fel de efort.
2. Pune-ţi părul în valoare. În general, pozele dau iluzia unui păr lipsit de volum. Joacă-te cu mâinile prin păr când eşti fotografiată. Este un gest feminin şi sexy, la care apelează foarte multe dive de pe covorul roşu.
3. Ţine capul sus, pentru a evita efectul de guşă. Doar nu vrei sa apără în poze defecte pe care nu le ai în realitate.
4. Optează pentru lumina difuză. Lumina foarte puternică nu flatează deloc corpul şi evidenţiază orice mică imperfecţiune. Pe de altă parte, lumina difuză îţi evidenţiază frumuseţea naturală şi îţi scoate în evidenţă calităţile.
5. Pozează din lateral. De cele mai multe ori, pozele făcute din faţă nu avantajează deloc silueta. Pune o mână pe sold, un picior în faţa celuilalt şi pozează dintr-un unghi lateral, pentru efectul de silueta subţire.
6. Foloseşte rimel waterproof. Astfel eviţi urmele inestetice de rimel curs, care apar în jurul ochilor după o şedinţă foto îndelungată.
7. Foloseşte un fond de ten care nu îţi lasă pielea grasă. Tenul lucios este extrem de inestetic în poze.
8. Alege un blush rozuliu. Îţi va da un aspect proaspăt şi cu siguranţă vei arăta exact ca o păpuşă.
9. Dă-te cu gloss. Luciul îţi va face buzele să pară mai voluptoase şi se creează iluzia unor dinţi de un alb imaculat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates