Social Icons

duminică, 19 august 2012

Şapte paşi pentru buze voluptoase, fără tratamente costisitoare sau intervenţii chirurgicale



Buzele cad cel mai des "victimă" operaţiilor estetice, pentru simplul motiv că toate femeile aspiră spre un zâmbet cât mai senzual. Prin utilizarea normelor de lumină şi umbră, poţi crea iluzia buzelor catifelate şi voluptoase pe care ţi le doreşti, fără să apelezi la intervenţii chirurgicale costisitoare şi dureroase.
1. Elimină umbrele inestetice din jurul buzelor. După ce aplici fondul de ten, pur şi simplu tamponează zona din jurul buzelor cu o bucăţică de pânză sau vată. Astfel pregăteşti terenul pentru restul ritualului de machiaj.
2. Următorul pas pentru buze voluminoase este de a redefini conturul cu ajutorul unui creion corector, o nuanţă sau două mai deschisă decât tonul tău de piele. 
3. Asigură-te că anticearcanul se integrează uniform  în jurul buzelor tale, în armonie cu nuanţa fondului de ten. Efectul trebuie să fie unul discret, nu evident. Întinde linia cu grijă pentru un aspect cât mai natural.
4. Aplică uniform o nuanţă de creion de buze mai închisă decât culoarea naturală a tenului. Scopul acestei etape este să contrastezi  efectul de lumină pe care l-ai creat în etapele anterioare. Începe de la centrul buzei de sus şi crează linia.
5. În funcţie de preferinţele tale coloristice, alege şi aplică rujul. Pentru buze mai voluminoase poţi opta pentru un ruj care conferă volum, dar şi unul normal va crea efectul dorit. Începe de la centrul buzelor şi distribuie culoarea uniform peste liniile de contur.
6. Adaugă un luciu de buze din aceeaşi paletă de culori ca şi rujul. Sclipirea va accentua efectul de buze catifelate şi vizibil mai pline. Pentru buze extrem de voluminoase, adaugă un alt strat de luciu pe conturul buzelor, astfel încât să acoperi complet orice urmă de creion trasată în etapele anterioare.
7. Pentru a finaliza machiajul, adaugă o pată mică aurie, în centrul buzei de jos. Dacă nu ai un luciu de buze auriu, o pată simplă de fard de pleoape va fii de acelaşi efect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates